Nieuws: Webinars in april 2021

In april 2021 kunt u deelnemen aan webinars over CRSInternet. Op basis van de ervaringen met de eerdere webinars hebben we het webinar over het iJW 3.0 berichtenverkeer gesplitst in twee webinars, en houden we een webinar in het weekend.

Webinars kunt u ook achteraf bekijken via het supportportal. Log in en zoek op “webinar”. 

Webinar Teksten en formulieren

Op zaterdag 17 april (aanvang 10:00 uur) wordt een webinar ‘Teksten en formulieren’ gehouden. Hierin worden de werking en de toepassingen van (basis-) Teksten, Formulieren, Sjablonen en Standaardbrieven in CRSInternet doorgenomen.

Webinar Introductie Berichtenverkeer iJW

Om de werking van het iJW- (en iWMO) berichtenverkeer in de praktijk te laten zien houden wij op maandag 26 april (aanvang 16:00 uur) een webinar over het berichtenverkeer via VECOZO. In dit webinar wordt per berichtsoort uitleg gegeven over de functie en de toepassing aan de hand van een aantal voorbeelden.

Aangezien het declareren via VECOZO een logisch vervolg is op het berichtenverkeer, laten we ook beknopt zien hoe een declaratie gemaakt en verstuurd kan worden. De nadruk in dit webinar ligt echter op het berichtenverkeer.
inschrijven webinar introductie Berichtenverkeer

Webinar Berichtenverkeer iJW “gevorderden”

Op donderdag 29 april (aanvang 16:00 uur) gaan we meer op de details van het berichtenverkeer in. Bij dit webinar is het uitgangspunt dat de algemene werking van het berichtenverkeer bij de deelnemers bekend is en gaan we in op specifieke problemen en situaties. Bij aanmelding vragen we dan ook om uw input: welke vragen en problemen wilt u behandeld zien?
inschrijven webinar Berichtenverkeer gevorderden

Wij proberen elk webinar binnen een uur af te ronden, waarna er ruimte is voor vragen en antwoorden. U kunt blijven deelnemen zolang het interessant voor u is. Wij hopen u op een van onze webinars te begroeten!

Heeft u vragen of wensen met betrekking tot webinars, laat het ons weten via de supportportal of via de website.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top