Vacature systeembeheerder plus

TrompBX heeft plaats voor een systeembeheerder voor het beheer van de servers waarop de onze producten voor GGZ-instellingen in Nederland en België worden gehost. Je bent betrokken bij het operationeel beheer maar ook de bij de strategische keuzen die hierin gemaakt worden. Het beheer is geen fulltime taak, daarnaast ben je betrokken bij implementaties bij nieuwe klanten (met name de dataconversies) en support aan klanten. Bij voorkeur heb je ook programmeerkennis (ASP.Net) of database kennis (SQL Server) of ambities in die richting.

Onze klanten (GGZ-Instellingen en -praktijken) en hun clienten gebruiken onze software elke dag. De beschikbaarheid is voor hen van groot belang. Je werkt mee om de continuïteit hierin te maximaliseren.

Nieuwe ontwikkelingen op servergebied zijn aanleiding om regelmatig te herzien of de inrichting de juiste is en bij wijzigingen een plan op te stellen en uit te voeren om naar de nieuwe situatie over te gaan.

Wat vragen we?

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding op HBO-niveau. Enige ervaring in het beheer van servers is vereist, het is geen opleidingsplek.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in met Windows Server beheer.
  • Je vindt het een uitdaging aan een product te werken dat door veel gebruikers dagelijks intensief gebruikt wordt, je bent bereid om diep na te denken over goede oplossingen en een toekomstvaste inrichting van onze servers.
  • Je bent zelfstandig, eerlijk en kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Je bent flexibel genoeg om geen moeite te hebben met een ruime taakopvatting zoals die in een klein bedrijf noodzakelijk is.
  • Je bent woonachtig in Wageningen of omstreken en liefst fulltime beschikbaar. In deeltijd werken is bespreekbaar.

Wat bieden we?

  • werk in een rustige omgeving
  • een klein team dat toegewijd is aan een product en zijn gebruikers
  • een vaste werkplek in Wageningen
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden en voorzieningen

Reageren?

Je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail naar bruxvoort@trompbx.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van Bruxvoort (telefoon 085 4842 444 of mobiel 0622 374 572).

Privacystatement

Gegevens die u verstrekt in het kader van uw sollicitatie verwerken wij als persoonsgegevens met als doel uw geschiktheid voor de functie te kunnen beoordelen. De grondslag hiervoor is de noodzakelijkheid van de gegevens om het doel te kunnen realiseren. Gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de sollicitatieprocedure.

Geplaatst: laatste update oktober 2018

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top