Nieuws: Update ZPM simulatie juni 2021

Op woensdagavond 23 juni is een uitbreiding van CRSInternet geïnstalleerd met daarin de vierde ZPM-uitbreiding. Deze uitbreiding bevat een aantal belangrijke aanpassingen, die o.a. nodig zijn om het NZA-invulsjabloon in te vullen. De volgende uitbreidingen zijn gemaakt:

  1. Nieuwe tarieven. Op 11 juni zijn opnieuw (definitieve) tarieven gepubliceerd. Deze tarieven zijn ingelezen en in de rapporten worden deze juni-tarieven getoond i.p.v. de mei-tarieven.
  2. De rapporten zijn uitgebreid met een kolom met het aantal prestaties (DBC/BGGZ) op de afspraak en de prestatiecode. De prestatiecode is nodig voor het invulsjabloon. Elke ZPM-declaratiecode heeft een bijbehorende prestatiecode, bijvoorbeeld declaratiecode 26A265 heeft als prestatiecode CO0269.
  3. Er is een nieuw rapport toegevoegd voor DBC en BGGZ met tellingen van het aantal prestatiecodes. Deze tellingen zijn handig om de tabbladen “2a. Productie zpm gen. ggz (A)” en “3a. Productie zpm gen. ggz (B)” in het invulsjabloon in te vullen.
  4. In de rapporten “Simulatie – ZPM lijst afspraken t.o.v. DBC/BGGZ” worden nu groepsconsultcodes afgeleid, deze beginnen met “GC”. Ook deze codes zijn nodig voor het invulsjabloon.

Voor verdere toelichting verwijzen we u graag naar onze selfserviceportal.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top