Nieuws: Update CRSInternet v3.72

nieuwsbrief verzonden op 30-12-2020

Wanneer en of we weer “terug naar normaal” kan niemand zeggen, maar wij blijven ons maximaal inzetten om u met CRSInternet zo te ondersteunen dat uw aandacht vooral naar de zorg kan gaan die u verleent. 

Update CRSInternet v3.72

Op zaterdag 2 januari 2021 wordt CRSInternet versie 3.72 geïnstalleerd. In deze versie is het berichtenverkeer iJW 3.0 en iWMO 3.0 geïmplementeerd zoals dat vanaf maandag 4 januari 2021 13:00 uur actief wordt.

De update wordt in de ochtend uitgevoerd en het kan zijn dat u enkele minuten niet kunt werken. Bent u van plan zaterdagochtend CRSInternet te gebruiken en wilt u zeker weten dat dit ongestoord kan, laat het ons dan even weten. We installeren bij u dan als eerste de update en geven een seintje als deze is uitgevoerd. U kunt dit aangeven in een e-mail naar update@trompbx.nl

Over Versie
In de “Over versie” kunt u lezen wat de wijzigingen zijn in deze versie van CRSInternet. Zoek in de selfserviceportal op “over versie”.

Freezeperiode iJW

Vanaf woensdag 30 december 2020 om 17.00 uur start de freezeperiode voor alle heenberichten voor gemeenten en zorgaanbieders (dit geldt voor alle 301-, 303-, 305-, 307- en 315-berichten). Van donderdag 31 december 13.00 tot maandag 4 januari 13.00 uur ligt het berichtenverkeer volledig stil voor Wmo en Jw.

U kunt via onderstaande link het bericht op de website van Vecozo lezen:
https://www.vecozo.nl/over-ons/nieuws-en-agenda/2020/iwmo-en-ijw-3.0

Declareren
In JW303 v3.0 kunnen vanaf 2021 alleen prestaties t/m 31-12-2020 gedeclareerd worden.Voor prestaties vanaf 1-1-2021 wordt het nieuwe declaratiebericht JW323 gebruikt. Dit is mogelijk met CRSInternet versie 3.73 die begin februari 2021 beschikbaar komt.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top