Nieuws: Update CRSInternet 3.73

Op zaterdag 6 februari 2021 wordt CRSInternet versie 3.73 geïnstalleerd. Met deze versie kunt u prestaties (GZ321, iJW3.0, iWMO3.0) die zijn gestart in 2021 declareren.

De update wordt in de ochtend uitgevoerd en het kan zijn dat u enkele minuten niet kunt werken. Naar verwachting is de update rond 10:00 uur afgerond. Bent u van plan zaterdagochtend CRSInternet te gebruiken en wilt u zeker weten dat dit ongestoord kan, laat het ons dan even weten. We installeren bij u dan als eerste de update en geven een seintje als deze is uitgevoerd. U kunt dit aangeven in een e-mail naar update@trompbx.nl

Over Versie

In de “Over versie” kunt u lezen wat de wijzigingen zijn in deze versie van CRSInternet. Zoek in de selfserviceportal op “over versie”. Het is van belang dat u deze Over Versie doorneemt! Hoofdstuk 1 gaat over de tabellen voor 2021 voor de GZ321.

Het declareren van Jeugd-prestaties in 2021 wordt in hoofdstuk 2 toegelicht: “Aanpassingen declareren JW”. De optie “Financieel > Jeugd Contracten > Jeugd prijstabellen > Aanmaken prijstabellen” is uitgebreid voor het jaar 2021. De gegevens van de standaardprijstabellen 2020 van CRSInternet zijn ongewijzigd overgenomen. Het is dus van groot belang dat u alle gegevens in de nieuwe prijstabellen voor 2021 controleert en aanpast.

Hoofdstuk 3 gaat over declareren van WMO-activiteiten: WMO-trajecten kunnen nu met het WMO323 bericht gedeclareerd worden. Naast de actuele zaken komt u in hoofdstuk 4 ook verbeteringen tegen van zaken die u misschien nog niet gebruikt, maar die wel heel handig kunnen zijn.

Support

Het is momenteel erg druk op onze supportafdeling. De beste support krijgt u via de supportportal. Heeft u nog geen account, vraag deze dan aan. Kijk op https://www.trompbx.nl/support/

In plaats van een e-mail te sturen logt in u op de portal en maakt een melding aan. U kunt hier ook uw voorgaande meldingen bekijken, en eventueel die van uw collega’s. Dit helpt ons zeker bij het verwerken van alle supportverzoeken.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top