Support

Bent u klant en heeft u een vraag over het gebruik van CRSinternet?

Hoogstwaarschijnlijk vindt u zelf het antwoord snel en eenvoudig op ons uitgebreide supportportaal trompbx.topdesk.net.
Het portaal bevat kennisitems en “Over versie” documentatie. U kunt ook een zoekopdracht geven om het antwoord op uw vraag te vinden.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet?

Indien u het antwoord op uw vraag hier niet kan vinden, maak dan in het portaal een melding aan voor onze supportmedewerkers via de knop ‘Nieuwe melding’.

U kunt hier ook een overzicht zien van alle meldingen, zowel de lopende als de afgehandelde, van uzelf en eventueel uw collega’s. Handig voor als u een antwoord op een eerdere vraag terug wilt lezen.

Klik op de button hieronder om door te gaan naar het supportportaal van CRSInternet
Kies voor “inloggen op de selfserviceportal”; kies hier niet voor “inloggen als behandelaar”, dat is voor de medewerkers van Trompbx.

Het enige dat we van u vragen is dat u zich eenmalig registreert als gebruiker. Het zijn enkele simpele stappen. Het wachtwoord dat u krijgt is niet dat van CRSInternet, maar van deze website. Het mag eenvoudig zijn (u kunt het zelf wijzigen) en u kunt dit opslaan in uw browser.

Nog geen account?

Indien u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft voor het supportportaal, vraag het dan aan met het formulier hieronder.

Aanvraag account Supportportaal

Mocht u problemen ervaren met bovenstaande dan kunt u contact opnemen via de telefoon 085 4842 444, of een e-mail sturen naar supportaccount@trompbx.nl.

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top