Over ons

Trompbx werkt met een toegewijd team om een zo goed mogelijk product te maken, dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze belangrijkste motivatie is de tevredenheid van de klant.

Trompbx is een efficiënte en effectieve onderneming met korte lijnen, heldere doelen en een open, eerlijke en daardoor prettige samenwerking met onze klanten. Een grote omvang, in omzet of in aantal personeelsleden, is nadrukkelijk geen doel. De ambitie is om heel goed te zijn in wat we doen – het product CRSInternet onderhouden voor GGZ-praktijken en -instellingen in Nederland – en een prettige samenwerking met klanten in een goede werkomgeving te creëren.

Op de foto hiernaast zijn we verre van compleet, Anke, Marcel, Arnold en Linda ontbreken.

 

Wij zijn gevestigd in Wageningen aan de Generaal Foulkesweg 9a (6703BH). Wij zitten op de 2e en 3e verdieping boven de makelaardij Barten Tiemessen. Parkeren is voor gasten gratis aan de achterzijde van het pand, let op: de ingang is via de Otto van Gelreweg.)

team Trompbx

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top