Klant worden

U bent nog geen klant maar wilt CRSInternet gaan gebruiken? Hier kunt u uw bestelling plaatsen en snel online zijn.

Uitbreiden

U gebruikt al CRSInternet en wilt het gebruik uitbreiden met de CRS Client Portal, CRS e-health of Prescriptor? Ga dan hier verder.

Incassomachtiging

Wij kunnen uw facturen automatisch incasseren. Geef hier de machtiging af.

U begint met CRSInternet en kan daar de uitbreidingen CRS Portal - inzage voor de client - en CRS e-health aan toevoegen. (Prijzen zoals ze gelden vanaf 1-1-2018.)

CRSInternet

€42,-

Inclusief support, hosting, updates, online documentatie. Prijs per gebruiker per maand.

CRS Portal

€42,-

De prijs is per maand, ongeacht het aantal hulpverleners en cliënten. (Bij één CRSInternet gebruiker 50% korting.)

CRS e-health

€15,-

Abonnement per hulpverlener, onbeperkt aantal cliënten. Plus €1,75 per afgerond item (test, educatie, oefening, module, behandeldagboek). Exclusief licentiekosten content.

Zelfstandig werkende psychologen, psychiaters en kleine praktijken, maar ook instellingen, kunnen gebruik maken van het volledige systeem over internet. Het enige vereiste is een PC of Mac met een recente versie van een gangbare browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari) en natuurlijk een internetverbinding. De kosten bedragen € 42,- exclusief BTW per gebruiker per maand (prijs v.a. 1-1-2018). U betaalt per jaar of per maand met incassomachtiging.

Inclusief hosting en support

CRSInternet is inclusief de hosting. U krijgt een applicatie op een vaste plek op het internet. De applicatie en de database worden gehost bij een gespecialiseerde hostingpartij waarmee wij een overeenkomst hebben voor beschikbaarheid en snelheid. Wij doen hierbij zaken met twee hostingpartijen, we zorgen namelijk ook voor een backupvoorziening en een snelle restoreprocedure. Een aanzienlijke besparing op uw systeembeheer!

Ook is de telefonische support en support per e-mail (support@trompbx.nl) in het abonnement inbegrepen. We streven er naar om de software zo te maken dat u zo weinig mogelijk met ons hoeft te bellen. Het is dus ook voor hand liggend - althans dat vinden wij - dat u niet betaalt als u met ons belt.

De prijs is per gebruiker per maand. Voor enkele onderdelen geldt een meerpriijs, omdat er systemen van derden of extra services gebruikt worden. Het gaat om e-health, de Client Portal en het EVS. Deze worden hieronder toegelicht.

De kosten voor het gebruik van de client portal zijn gelijk aan één extra gebruiker. We hosten hiervoor de website waarop de client veilig kan inloggen en de veilige verbinding om de gegevens uit de database op te halen. De kosten bedragen dus 42 euro per maand (prijs v.a. 1-1-2018), ongeacht het aantal clienten dat gebruik maakt van de Portal.

CRS e-health

Het in CRSInternet geintegreerde e-health en ROM-systeem "CRS e-health" biedt veel voordelen. De gebruiker hoeft niet apart in te loggen in een apart systeem en kan gebruik maken van trajecten om testen te plannen. Alle detailinformatie over de testen is direct in CRS te raadplegen. 

Er wordt gewerkt met een maandelijks abonnement per hulpverlener en daarboven de kosten per afname en de licentiekosten per afname.  

De kosten bestaan dus uit abonnements- en afnamekosten, en licentierechten. De licentiebedragen variëren per test en worden vastgesteld door de uitgever van de test. De afnamekosten worden gerekend per door de client ingevulde test of e-health-item, maximaal drie afnames van eenzelfde test per client worden in rekening gebracht. De kosten worden maandelijks in rekening gebracht. De specificatie van de afname- en licentiekosten op de factuur vindt u in CRSInternet.

Klik voor een overzicht van de beschikbare testen en licentiekosten. Meer informatie over CRS e-health onderdelen en licentiekosten:

Als u medicatie voorschrijft bent u vanaf 2014 verplicht een Elektronisch Voorschrijfsysteem te gebruiken. We hebben hiertoe een koppeling gemaakt met het EVS Prescriptor. Hierin is tevens de G-Standaard (onderhouden door Z-Index) verwerkt, waarin de tabellen met gecodeerde medicatiegegevens volgens de landelijke regels zijn opgenomen. 

Het gebruik van het EVS kost  € 29,- per maand (€ 348,- per jaar) per FTE Voorschrijver jaar voor praktijken en € 34,- per maand per FTE Voorschrijver (€ 408,- per jaar) voor instellingen (prijzen v.a. 1-1-2018). 

De standaardprijs voor een SSO-koppeling (single sign-on) met andere (ROM-)systemen bedraagt:

  • € 10,- per maand bij 1 gebruiker;
  • € 20,- per maand bij 2 gebruikers;
  • € 25,- per maand bij 3 of meer gebruikers.

Beschikbaar zijn koppelingen naar Telepsy, MindDistrict en Zorgdomein.

Koppelingen met BergOp, VitalHealth/Reflectum en eHealthwarenhuis op aanvraag. 

Voor advisering, on-site training en (implementatie-)begeleiding rekenen we € 290,- euro per dagdeel voor bestaande en potentiële klanten. Prijs is exclusief reiskosten en btw. Advieswerk aan niet-klanten: prijs op aanvraag. 

N.B. We maken altijd vóóraf een afspraak over inzet en kosten. Geen verrassingen achteraf.  

Als u al een ander pakket gebruikt is het goed mogelijk dat wij al eens een conversie van gegevens hebben gedaan. Maar een geautomatiseerde conversie is een tijdrovend en complex proces, telkens weer en er zijn kosten aan verbonden. Er zijn ook alternatieven die voor u wellicht van toepassing zijn. 

Zie ook: Overgaan naar CRSInternet

Neemt u contact op voor meer informatie en een voorstel op maat.

Als u CRSInternet gaat gebruiken gaat u betalen per eerste van de volgende maand. De looptijd is tenminste drie maanden, daarna kunt u per maand opzeggen. 

Zie ook: Wat als ik stop met CRSInternet?

Contact

Voor meer informatie of een demo-account kunt u ons bellen op 085 4842 444 of e-mailen naar info@trompbx.nl

Prijswijzigingen voorbehouden. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Support

On-line documentatie: handleiding en FAQ's.

Contact

Neem contact met ons op.

Trainingen

Trainingen voor gevorderden of als introductie.

Bestellen

Aanmelden als klant of een demo-account CRSInternet aanvragen.

Ook CRSInternet gebruiken?

Bent u werkzaam bij een organisatie op het gebied van ambulante GGZ in Nederland of zelfstandig psycholoog of psychiater, of zoekt u namens een instelling software, dan bent u op het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in software voor de GGZ en kunnen een groot aantal middelgrote en kleinere instellingen tot onze klantenkring rekenen.

Wilt u ook klant worden, vul dan het aanmeldformulier in of vraag eerst een demo-account aan.

Gebruikers kunnen een login-account aanvragen om toegang te krijgen tot het gebruikers-deel van deze site. Hier is de handleiding en zijn de FAQ's te vinden. Zowel CRS applicatiebeheerders als CRS-eindgebruikers kunnen op deze site terecht voor ondersteuning en extra informatie.

 

TrompBX - Generaal Foulkesweg 9a - 6703 BH Wageningen - tel 085 4842 444 - e-mail info@trompbx.nl