Inlog

Geregistreerde gebruikers kunnen hier inloggen voor documentatie, handleidingen en meer.

Helpfunctie

De help-functie van CRSinternet is onderdeel van de website van TrompBX. Naast de handleiding heeft u direct toegang tot de veelgestelde vragen ("FAQ's") en de uitlever-documenten ("Over versie...") èn kunt u over al deze artikelen een zoekopdracht geven.

Het enige dat we van u vragen is dat u zich eenmalig registreert als gebruiker. Het zijn enkele simpele stappen. Het wachtwoord dat u krijgt is niet dat van CRSInternet, maar van deze website. Het mag eenvoudig zijn (u kunt het zelf wijzigen) en u kunt dit opslaan in uw browser.

Organisaties met meerdere gebruikers kunnen een auto-login krijgen, zie onder.

Ondersteuning

Voor support bij het gebruik van CRS kunt u inloggen op het gebruikersdeel van deze site. U treft daar aan:

  • Handleidingen
  • FAQ's (Vaak gestelde vragen)
  • Uitleverdocumentatie (Over versie...)

Voor Applicatiebeheerders is er tevens toegang tot het meldingensysteem, de planning en de verslagen van het gebruikersoverleg.

Nog geen account?

Linksonder op dit scherm kunt u inloggen. Heeft u nog geen gebruikernaam en wachtwoord, kies dan voor "Registreer".

Waarom is een apart account nodig?

Inloggen in CRSInternet is iets anders dan inloggen in de support-omgeving. Uit veiligheidsoverwegingen hebben we dit gescheiden: het dupliceren of afvangen van inloggegevens van uw CRSInternet-account is onmogelijk uit oogpunt van een zorgvuldig beheerd zorgsysteem. Voor het gebruik van deze supportomgeving is het echter geen bezwaar om de inloggegevens door uw browser te laten onthouden. Voor CRSInternet raden we dat zeer beslist af, gebruik ook een afwijkend wachtwoord hiervoor.

Auto-login

We kunnen een auto-login instellen voor locaties met meerdere gebruikers. Hiertoe hebben we het IP-adres nodig van de router/modem waarmee de betreffende locatie het internet opgaat. U kunt het IP adres opvragen via www.trompbx.nl/ip

Mocht u problemen ervaren met bovenstaande dan kunt u natuurlijk contact opnemen via de telefoon 085 4842 444, of een e-mail sturen naar support@trompbx.nl

Phone