Voor verschillende doelgroepen zijn  er cursussen: voor de hulpverlener of secretaresse die er dagelijks mee aan de gang is of moet gaan; voor diegenen die vooral of ook bezig zijn met de administratieve zaken van de zorgverlening; en voor de applicatiebeheerder.

Voor zelfstandigen die CRSinternet gebruiken is een combinatie van trainingen aan te bevelen. De locatie van trainingen op de Generaal Foulkesweg 9A, 6703 BH Wageningen, zie ook de routebeschrijving

Training CRS Introductie

Met name bedoeld voor de Hulpverlener en de Secretaresse voor de dagelijkse handelingen met CRSinternet.  
Korte inhoud: agenda, todo’s, het clientendossier, validaties, DBC- en BasisGGZ-registratie, een diagnose registreren, werken met teksten en standaardbrieven, dossiers openen en sluiten.

De tijdsduur is van ’s morgens 09:30 uur tot 12:30 uur. De kosten bedragen € 140,- inclusief materiaal.

Trainingsdagen: de eerste en vierde vrijdag van de maand.

Training CRS Financieel

Bedoeld voor de medewerkers die zorgdragen voor de correcte registratie en het declaratieproces. Met name is er aandacht voor het declaratieproces. 
Korte inhoud: registratie afspraken en instellingen hiervan; declareren EI-berichten, declaratie aan client, rapportagemogelijkheden (o.a. onderhanden werk, productiviteits- en controle-overzichten).

De tijdsduur is van ’s morgens 10:00 uur tot ’s middag 15:30 uur, met uitloop indien gewenst. De kosten bedragen € 290,- inclusief materiaal en lunch.

Trainingsdagen: elke tweede vrijdag van de maand.

Training CRS Formulieren, teksten en brieven

Korte inhoud: het omgaan met fomulieren, templates en standaardbrieven in CRSInternet.
Het hergebruik van de gegevens uit het dossier van een client in teksten en brieven biedt veel productiviteitsvoordelen. Het maken van standaardbrieven voor gebruik in Teksten en Documenten kent enkele specifieke handigheden die in deze training aan de orde komen. Eigen materiaal (voorbeeldbrieven) kan worden ingebracht.

De tijdsduur is van ’s morgens 10:00 uur tot ’s middag 15:30 uur, met uitloop indien gewenst. De kosten bedragen € 290,- inclusief materiaal en lunch.

Trainingsdagen: elke derde vrijdag van de maand.

Training CRS op maat

Het is mogelijk een cursus op maat te geven voor uw organisatie. Deze kan in Wageningen plaatsvinden maar ook op een andere locatie. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Voor zelfstandig gevestigden die CRSinternet gebruiken is het aan te bevelen zowel de Training CRS Gebruiker als Training CRS Financieel te volgen.

 

Data

Aanmelden