Woensdag 21 februari 2018 zijn alle VECOZO-diensten, met uitzondering van COV, van 18:00 uur tot 24:00 uur niet beschikbaar i.v.m. onderhoud.

sleutels_200x150.jpg

CRSInternet is niet te koop. Een organisatie betaalt voor het gebruik per gebruiker en krijgt daarvoor tevens alle updates, upgrades, telefonische ondersteuning, remote support en alles wat nodig is om te zorgen dat CRSInternet optimaal gebruikt kan worden en kan blijven worden.

Documentatie

Gebruikers kunnen een inlog-account aanvragen om op het gebruikersdeel van de site te komen. Hier zijn de handleidingen, FAQs, release-notes, release-plannen, notulen van gebruikersbijeenkomsten en een forum te vinden. Een zoekoptie maakt het mogelijk om in al deze onderdelen tegelijk te zoeken. Het antwoord op een vraag kan immers in een handleiding te vinden zijn, maar ook in een FAQ of al op het forum gegeven zijn.

De handleiding is ook online beschikbaar en voor alle gebruikers van CRSInternet rechtstreeks aan te roepen vanaf nagenoeg elke plek van het programma. De handleiding geeft voorbeelden, plaatjes en uiteraard uitleg, en is te benaderen via een menustructuur en een vrije zoekmogelijkheid.

Helpdesk

Telefonisch bereikbaarheid tijdens kantooruren en altijd per email naar de helpdesk@trompbx.nl. Voor vragen waar u ondanks de online-help of de documentatie op de site (zie hierboven) niet uitkomt kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een wens of suggestie dan willen we dat ook graag weten. Hiervoor hebben we een speciaal meldingensysteem.

Uw melding volgen

Systeem- en applicatiebeheerders kunnen via het meldingensysteem (helpdesk.trompbx.nl)  wensen, suggesties, fouten en andere meldingen doorgeven. Via dit systeem is ook in detail te bekijken welke ontwikkelaar of consultant bezig is met een bepaalde melding, wat de status van een melding is en wanneer of in welke versie de oplossing of aanpassing verwacht wordt. Tevens kunnen opmerkingen worden toegevoegd. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om meldingen te kunnen volgen bij bepaalde wijzigingen. De gebruiker bepaalt zelf in welke gevallen hij hier bericht van krijgt.

 

Het doel van deze systemen samen is een rijke en gestructureerde bron van infomatie te bieden waarin gebruikers ook van elkaar kunnen leren.

Veilig

Grote zorgvuldigheid is er als er gewerkt wordt met data van klanten. Zeer strikte beveiligingsmaatregelen zijn getroffen en bijhorende instructies om de privacy van klantgegevens te allen tijde te kunnen garanderen.

Updates en upgrades worden uitgevoerd buiten de normale kantooruren. Op deze manier zit dit uw gewone werk nooit in de weg. Wanneer deze worden uitgevoerd wordt altijd vooraf gecommuniceerd.

Support

On-line documentatie: handleiding en FAQ's.

Contact

Neem contact met ons op.

Trainingen

Trainingen voor gevorderden of als introductie.

Bestellen

Aanmelden als klant of een demo-account CRSInternet aanvragen.