Blijf op de hoogte

Sinds 2009 worden CRSIntranet en CRSInternet ontwikkeld en ondersteund door TrompBX.

Frans Tromp maakt al sinds 1987 software voor GGZ-instellingen in Nederland. De applicatie CRSIntranet is erg succesvol. Het aantal gebruikers is sterk gegroeid en neemt nog steeds toe. Mede op verzoek van de klanten is in 2008 besloten uit te breiden. Daartoe heeft Frans samen met Wim van Bruxvoort in 2008 de onderneming Tromp & Van Bruxvoort ZorgIT B.V. opgericht. Wim is sinds 1988 werkzaam in de IT-branche, eerst als softwareontwikkelaar, later als ondernemer.

TrompBX werkt met een toegewijd team om aan de vraag van de huidige klanten naar nieuwe functionaliteit, systeemkoppelingen en webservices, te kunnen voldoen.

Doel

Ons doel is een efficiënte en effectieve onderneming met korte lijnen, heldere doelen en een open, eerlijke prettige samenwerking met onze klanten. Een grote omvang, in omzet of in aantal personeelsleden, is nadrukkelijk geen doel. De ambitie is om heel goed te zijn in wat we doen - CRSIntranet en CRSInternet voor GGZ-instellingen in Nederland - en een prettige samenwerking met klanten in een goede werkomgeving te creëren.

Locatie

Onze kantoorlocatie is aan de Generaal Foulkesweg 9a, 6703 BH Wageningen. Dit is de tweede verdieping van het pand van Makelaardij Barten Tiemessen, dichtbij het gezellige centrum van Wageningen.

TrompBX is de handelsnaam van Tromp & Van Bruxvoort Zorg IT B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Gelderland nummer 0918 9455. BTW-nummer NL820165475B01.

 

TrompBX - Generaal Foulkesweg 9a - 6703 BH Wageningen - tel 085 4842 444 - e-mail info@trompbx.nl

Support

On-line documentatie: handleiding en FAQ's.

Contact

Neem contact met ons op.

Trainingen

Trainingen voor gevorderden of als introductie.

Bestellen

Aanmelden als klant of een demo-account CRSInternet aanvragen.