Uw hulpverlener heeft voor u e-health items uitgezet. Om gebruik te kunnen maken van deze e-health items moet u zich aanmelden bij de portal van Telepsy om van daaruit deze e-health items te kunnen gebruiken. Onderstaand staat beschreven welke stappen u moet doorlopen om dit te kunnen doen.

 

Als uw hulpverlener vanuit het Electronisch Patienten Dossier  e-health voor u activeert dan ontvangt u onderstaande e-mail:

 

Eerste mail Pietersen

 

U kunt op de link in de mail klikken om een inlogaccount aan te maken voor de portal van Telepsy. Als u op de link klikt dan ziet u het volgende scherm:

Gebruikersnaam en wachtwoord Pietersen

 

Als u op inloggen klikt dan opent zicht het volgende scherm:

Account aanmaken Pietersen gemarkeerd

 

Op deze pagina kunt u, in het blok met het kopje "Account-informatie", een Gebruikersnaam en Wachtwoord instellen:

Invullen wachtwoord Pietersen

 

U moet alle velden wijzigen. Ook het veld met Gebruikersnaam want anders krijgt u een foutmelding. Bij het wijzigen moet de Gebruikersnaam en het Wachtwoord voldoen aan de eisen zoals hierboven beschreven.

Als u uw Gebruikersnaam en het Wachtwoord heeft gewijzigd en rechtsonder aan de pagina op "Opslaan" klikt dan opent zicht het volgende scherm:

Welkomstscherm Pietersen gemarkeerd

 

Daarnaast ontvangt u ter bevestiging van het wijzigen van de Gebruikersnaam en het Wachtwoord onderstaande mail:

Bevestigingsmail eerste keer wijzigen gebruikersnaam en wachtwoord Pietersen

 

Het scherm waar "Welkom" bovenstaat kunt u wegklikken door rechtsboven op het kruisje te klikken.

Hierna ziet u onderstaand scherm. In dit voorbeeld heeft uw hulpverlener vanuit uw dossier de module "Angst en Paniek" klaargezet. Onder het kopje "Nieuwe Taken" ziet u de module klaarstaan. Als u achter de module op de Start-knop klikt dan wordt dit item gestart.

Starten Ehealth module Pietersen gemarkeerd

 

Als uw hulpverlener vanuit het dossier een nieuwe module uitzet, bijvoorbeeld een stemmingsdagboek en hij of zij vinkt aan dat u hier een mail voor moet ontvangen dan krijgt u de volgende mail:

Er staat een nieuwe module klaar mail Pietersen

 

U kunt dan met uw eerder aangemaakte Gebruikersnaam en Wachtwoord inloggen bij de portal van Telepsy. U kunt hiervoor op het onderstreepte woord "Inloggen" uit de mail klikken. Het volgende scherm zal dan openen:

Standaard inlogscherm Pietersen

 

Hierna ziet u onder het kopje "Nieuwe taken" het Stemmingsdagboek:

Starten Ehealth module Pietersen 2 gemarkeerd

 

Als u klaar bent, of tijdelijk wilt stoppen, dan kunt u uitloggen door rechtsboven in het scherm op "Log uit" te klikken.