U hulpverlener heeft voor u e-health items uitgezet. Om gebruik te kunnen maken van deze e-health items moet u zich aanmelden bij de portal van Telepsy om van daaruit deze e-health items te kunnen gebruiken. Onderstaand staat beschreven welke stappen u moet doorlopen om dit te kunnen doen.

Als u als hulpverlener vanuit het Electronisch Patienten Dossier  e-health voor u activeert dan ontvangt u onderstaande e-mail:

 

Eerste mail Pietersen

U kunt op de link in de mail klikken om een inlogaccount aan te maken voor de portal van Telepsy. Als u op de link klikt dan ziet u het volgende scherm:

Gebruikersnaam en wachtwoord Pietersen

Als u op inloggen klikt dan opent zicht het volgende scherm:

Account aanmaken Pietersen gemarkeerd

Op deze pagina kunt u, in het blok met het kopje "Account-informatie", een Gebruikersnaam en Wachtwoord instellen:

Invullen wachtwoord Pietersen

U moet alle velden wijzigen. Ook het veld met Gebruikersnaam want anders krijgt u een foutmelding. Bij het wijzigen moet de Gebruikersnaam en het Wachtwoord voldoen aan de eisen zoals hierboven beschreven.

Als u de Gebruikersnaam en het Wachtwoord heeft gewijzigd en rechtsonder aan de pagina op "Opslaan" klikt dan opent zicht het volgende scherm.

Welkomstscherm Pietersen gemarkeerd

Daarnaast ontvangt u ter bevestiging van het wijzigen van de Gebruikersnaam en het Wachtwoord onderstaande mail:

Bevestigingsmail eerste keer wijzigen gebruikersnaam en wachtwoord Pietersen

Het scherm waar "Welkom" bovenstaat kunt u wegklikken door rechtsboven op het kruisje te klikken. Hierna ziet u onderstaand scherm. In dit voorbeeld heeft uw hulpverlener vanuit uw dossier de module "Angst en Paniek" klaargezet. Onder het kopje "Nieuwe Taken" ziet u de module klaarstaan. Als u achter de module op de Start-knop klikt dan wordt dit item gestart.

Starten Ehealth module Pietersen gemarkeerd

Als u hulpverlener vanuit het dossier een nieuwe module uitzet, bijvoorbeeld een stemmingsdagboek en hij of zij vinkt aan dat u hier een mail voor moet ontvangen dan krijgt u de volgende mail:

Er staat een nieuwe module klaar mail Pietersen

U kunt dan met uw eerder aangemaakte Gebruikersnaam en Wachtwoord inloggen bij de portal van Telepsy. U kunt hiervoor op het onderstreepte woord "Inloggen" uit de mail klikken. Het volgende scherm zal dan openen:

Standaard inlogscherm Pietersen

Als u uw Gebruikersnaam en het Wachtwoord invoert en daarna op "Inloggen" klikt dan komt u in het volgende scherm:

Welkomstscherm bij tweede keer inloggen Pietersen gemarkeerd

U kunt het "Welkomstscherm" opnieuw wegklikken door op het kruisje te klikken rechtsboven. Hierna ziet u onderstaand scherm:

Starten Ehealth module Pietersen 2 gemarkeerd

Onder het kopje "Nieuwe taken" is nu ook het Stemmingsdagboek zichtbaar. U kunt op "Start" klikken om het Stemmingsdagboek te openen.

Als u klaar bent, of tijdelijk wilt stoppen, dan kunt u uitloggen door rechtsboven in het scherm op "Log uit" te klikken.