CRSInternet, een compleet EPD voor de GGZ

Gebruiksvriendelijk, snel en ontwikkeld met en voor hulpverlener, secretariaat en management.

Client portal, veilige toegang tot dossier en communicatie tussen client en hulpverlener. Geïntegreerd met eHealth en ROM en een open mind voor koppelingen als verwijsportalen, zorgmail en meer. 

snelaandelsag

CRSInternet is het EPD dat de basis vormt voor de informatievoorziening in uw GGZ-instelling of -praktijk. Door jarenlange ervaring en een strikte focus op de GGZ volgt CRSInternet alle ontwikkelingen.


Met de Client Portal krijgt de client direct inzage in zijn dossier en afspraken, en kan op een veilige manier berichten uitwisselen met u als hulpverlener. Een perfecte opstap naar e-health.


Met CRS e-health combineert u de e-health mogelijkheden - ROM, oefeningen, educatie, dagboeken, modules - met die van de Client Portal en het EPD. Complete integratie dus.


portal maart2016aCRS Client Portal, betrekt de client online bij de behandeling

De Client Portal van CRS is sinds eind 2012 in gebruik en wordt dagelijks intensief gebruikt. Sinds CRSInternet v3.41 is niet alleen de interface van CRSInternet zelf vernieuwd maar ook de layout van de Client Portal. De aansluiting en integratie met externe eHealth-modules is geoptimaliseerd om de gebruiker zoveel mogelijk het gevoel te geven in eenzelfde omgeving te werken. 

Koppelingen met Telepsy eHealth en MindDistrict zijn beschikbaar. Voor de hulpverlener een voordeel om alles vanuit CRSInternet te kunnen doen en voor de client een voordeel om via een account alle on-line hulpmiddelen bij elkaar te hebben, inclusief een veilige manier om berichten met de hulpverlener uit te wisselen. 

Naar productinformatie

 

Support

On-line documentatie: handleiding en FAQ's.

Contact

Neem contact met ons op.

Trainingen

Trainingen voor gevorderden of als introductie.

Bestellen

Aanmelden als klant of een demo-account CRSInternet aanvragen.

Ook CRSInternet gebruiken?

Bent u werkzaam bij een organisatie op het gebied van ambulante GGZ in Nederland of zelfstandig psycholoog of psychiater, of zoekt u namens een instelling software, dan bent u op het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in software voor de GGZ en kunnen een groot aantal middelgrote en kleinere instellingen tot onze klantenkring rekenen.

Wilt u ook klant worden, vul dan het aanmeldformulier in of vraag eerst een demo-account aan.

Gebruikers kunnen een login-account aanvragen om toegang te krijgen tot het gebruikers-deel van deze site. Hier is de handleiding en zijn de FAQ's te vinden. Zowel CRS applicatiebeheerders als CRS-eindgebruikers kunnen op deze site terecht voor ondersteuning en extra informatie.

 

TrompBX - Generaal Foulkesweg 9a - 6703 BH Wageningen - tel 085 4842 444 - e-mail info@trompbx.nl