Nieuws: Zomer 2019

Graag brengen we u op de hoogte van enkele ontwikkelingen van en rond CRSInternet.

CRSInternet versie 3.63

Begin juli 2019 komen we met een update van CRSInternet, versie 3.63. U ontvangt hier rond eind juni een aparte Nieuwsbrief over.

Zorgprestatiemodel 2022

Wellicht heeft u dit al vernomen, het zorgclustermodel dat per 2020 zou worden ingevoerd is van de baan. We houden nog even vast aan de DBC- en BGGZ-systematiek en dan wordt per 2022 – dat is het advies van de NZa – het zorgprestatiemodel ingevoerd. Meer informatie op de site van de NZa.

E-Health Symposium

Op vrijdag 6 september 2019 organiseert TelePsy in samenwerking met de Open Universiteit het Limburgs E-Health Symposium. Tijdens deze inspirerende en interactieve dag worden bezoekers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-mental health.

Voor gebruikers van CRS-E-Health is deze dag gratis bij aanmelding vóór 15 juni. Meer informatie en aanmelden op www.ehealthsymposium.nl. Bij de aanmelding wordt gevraagd of u gebruiker bent van het Telepsy Platform, u kunt hier bevestigend op antwoorden als u CRS e-health gebruikt.

Het Limburgs E-Health Symposium wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende interessante sprekers met ruime kennis en ervaring op het gebied van e-mental health.

Koppeling boekhoudsystemen

In samenwerking met Zorgfinancials.frl hebben we een koppeling gerealiseerd met Databrydge en WeFact waarmee we op een standaardwijze uit CRSInternet gegevens kunnen aanleveren voor de import in een groot aantal boekhoudpakketten. Bovendien is de kennis en ervaring van Zorgfinancials beschikbaar om de koppeling perfect in te richten en te optimaliseren voor uw specifieke situatie. Meer informatie op de site van Zorgfinancials.

Nieuwe vragenlijsten

Onlangs is een aantal nieuwe ROM vragenlijsten vrijgegeven voor gebruik in CRSRom / CRS e-health. Het betreft de Attachment Insecurity Screening Inventory, voor kinderen van 2 tot 5 en van 6 tot 12 (AISI 2-5, AISI 6-12), en de Globale Indicatielijst Hechting, voor kinderen van 13 tot 18 (GIH 13-18). Tevens is de Adult Behaviour Checklist (ABCL), Adult Self Report (ASR) en Nederlandse Klinische Persoonlijkheidsvragenlijst (NKPV) toegevoegd.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top