Nieuws: Mei 2020

We leven in bijzondere tijden. Wij merken dat vrijwel al onze klanten het voor elkaar krijgen om de zorg door te laten gaan, met beeldbellen en andere maatregelen. Wij hebben groot respect hiervoor. Ook voor u als hulpverlener in de GGZ geldt “pas op jezelf”, er gaat mogelijk nog een groot beroep op u gedaan worden.

Bij Trompbx werken we grotendeels van huis uit wat na wat aanloopproblemen goed lukt. Onze problemen zijn relatief gering als we het vergelijken met andere sectoren. Toch willen we u nog wijzen op het gebruik van het selfservice-portaal. Als u in plaats van de telefoon pakken of een e-mail versturen hier inlogt en een ticket aanmaakt met uw vraag krijgt u sneller een reactie, en soms wordt tijdens het typen van uw vraag het antwoord al getoond. Mocht u problemen ervaren met inloggen neemt u dan contact met ons op.

Steunmaatregelen

Als leverancier van uw EPD helpen we waar we kunnen op softwaregebied, veel meer kunnen we niet doen. Er zijn veel financiële steunmaatregelen, een handig overzicht is te vinden op de site van Eldermans Geerts (met dank aan GGZ Connect voor de link).

Zorgprestatiemodel

De invoering van het zorgprestatiemodel gaat nog steeds door per 1-1-2022. Er gaan geluiden op om het een jaar uit te stellen. Vooralsnog is hier geen sprake van. Nu werken we met het DBC model voor de specialistische GGZ. De regels veranderen elk jaar wel iets, op de website van de NZa staat een regeltool met een overzicht per jaar van de geldende regels.

Onderzoek integratie website en CRSInternet

In samenwerking met SAND Webdesign heeft Trompx plannen voor de ontwikkeling van de ideale website voor de GGZ. Naast een uitbreiding van CRSInternet om de integratie met websites te verbeteren, is het doel een optimale website te realiseren: gemakkelijk in gebruik en tegen een aantrekkelijk tarief.

Momenteel is het al mogelijk aanmeldingen via uw website in CRSInternet te laten binnenkomen. Maar er zijn ook gegevens uit CRSInternet die kunnen worden hergebruikt op uw website (wachttijden, medewerkers informatie, nieuwsberichten).

Om te weten of er voldoende interesse is voor de integraties willen we u vragen mee te doen aan een kort onderzoek hiernaar. Het is de bedoeling dat de functies voor elke website te gebruiken zijn, dus ook als u tevreden bent over uw huidige website kunnen de uitbreidingen interessant zijn.

Dit onderzoek is inmiddels afgerond, de ontwikkeling is gestart, zomer 2020 verwachten we de eerste resultaten te kunnen delen.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top