Nieuws: Juli 2020: webinars, update en NEN7510

Update CRSInternet

In het weekend van zaterdag 11 juli en zondag 12 juli gaan we een update doorvoeren van CRSInternet. Deze update, versie 3.7, is omvangrijker dan voorgaande, niet vanwege de functionaliteit maar er vinden ook werkzaamheden op de servers plaats waardoor deze enkele uren niet bereikbaar zijn. We verwachten in één weekend klaar te zijn, maar het kan zijn dat weekend erop (18/19 juli) ook nog nodig is.

Uw CRSInternet-omgeving is naar verwachting maximaal drie uur niet beschikbaar. Het is niet mogelijk u vooraf te informeren wanneer uw CRSInternet-omgeving aan de beurt is. In CRSInternet zelf kunt u zien of de update al is uitgevoerd. Op het inlogscherm en linksonder in bijna elk scherm van CRSInternet staat het versienummer.

Image
Is dit nummer 3.7 dan is de update uitgevoerd en kunt u probleemloos inloggen en werken. Staat er nog 3.66 dan moet uw omgeving nog aan de beurt komen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Als u wilt weten welke functionele wijzigingen zijn doorgevoerd dan kunt u een “Over versie 3.70” bekijken in de selfservice portal (tegel Algemeen en dan rechts “over versie”). Heeft u nog geen toegang tot de selfserviceportal vraag dit dan aan via support@crsinternet.nl

Webinars

In juli hebben we enkele webinars gehouden over de CRS Client Portal. Het aantal deelnemers was veel meer dan wij hadden verwacht. We hebben wat ervaring opgedaan en willen het webinar nu vaker inzetten
Graag horen we uw wensen hierover: welke onderwerpen moeten aan de orde komen, welke dag en tijdstip is voor u het prettigst? We horen het graag van u via deze link:

enquete webinars

Het webinar “Introductie CRS Client Portal” is hier terug te kijken.

ImageNEN7510 certificering

De (herhalings-)audit voor de NEN7510:2017 voor 2020 hebben we begin deze maand positief afgerond. Elke drie jaar is er een initiële audit, die hadden we in 2019, voor 2020 was dit dus een soort tussenmeting. In combinatie met de ISAE3402-type II verklaring  zorgen we voor maximale veiligheid en zekerheid bij het gebruik van CRSInternet.

Deze informatie is wellicht voor uw controller, auditor of accountant van belang. Meer informatie op te vragen door een e-mail aan info@trompbx.nl.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top