Nieuws: Januari 2020

Allereerst wensen wij u het allerbeste voor 2020! Ook in dit nieuwe jaar zetten we ons weer maximaal in voor gebruiksvriendelijke software en een goede support hierop, in een goede en prettige samenwerking met u.

 

Nieuwe tabellen 2020

Eind januari brengen we CRSInternet versie 3.65 uit. Hierin zijn onder meer de nieuwe GZ321 tabellen van de NZa opgenomen. U ontvangt hierover nog apart bericht.

De prijstabellen voor Jeugd voor 2020 kunnen ook in deze nieuwe versie voor de meeste regio’s aangemaakt worden. We wijzen u er op dat het van belang is dat u zelf de tarieven en productcodes controleert nadat de prijstabel is aangemaakt en zonodig wijzigt om ze in overeenstemming te brengen met het contract dat u heeft afgesloten met de betreffende regio of gemeente.

Nieuw rapport ISAE3402-II

Nadat we afgelopen juli het NEN7510 certificaat hebben behaald ontvangen we in de loop van januari 2020 de ISAE3402 type II verklaring van onze auditor AuditConnect. Deze verklaring geldt over heel 2019 en is van belang voor uw controller of accountant.

Het bijhorende rapport behandelt de opzet en werking van interne beheersingsmaatregelen die verband houden met de ontwikkeling en het onderhoud van CRSInternet en omvat alle versies van CRSInternet waarmee u in 2019 hebt gewerkt. Het rapport is ook voor u beschikbaar, meer informatie hierover of aanvragen hiervoor s.v.p. e-mailen aan administratie@trompbx.nl.

Nieuwe voorwaarden

Door het vervallen van CRS e-health was het nodig de gebruiksvoorwaarden van CRSInternet aan te passen. De paragraaf over CRS e-health is vervallen en vervangen door een algemene paragraaf over koppelingen.

Tevens is nu het gebruik van de Selfserviceportal opgenomen, hebben we kleine tekstuele wijzigingen gedaan en zijn enkele begrippen verduidelijkt. De Gebruiksovereenkomst is te vinden op onze website.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top