Handleiding

Helpfunctie

De help-functie van CRSinternet is ondergebracht op een aparte website. Naast de handleiding heeft u direct toegang tot de veelgestelde vragen (“FAQ’s”) en de uitlever-documenten (“Over versie…”) èn kunt u over al deze artikelen een zoekopdracht geven. Klik op de button hieronder om door te gaan naar de supportomgeving van CRSInternet.

Het enige dat we van u vragen is dat u zich eenmalig registreert als gebruiker. Het zijn enkele simpele stappen. Het wachtwoord dat u krijgt is niet dat van CRSInternet, maar van deze website. Het mag eenvoudig zijn (u kunt het zelf wijzigen) en u kunt dit opslaan in uw browser.

Nog geen account?

Heeft u nog geen gebruikernaam en wachtwoord, klik op de Support-button hierboven en kies voor “Registreer”.

Auto-login

We kunnen een auto-login instellen voor locaties met meerdere gebruikers. Hiertoe hebben we het IP-adres nodig van de router/modem waarmee de betreffende locatie het internet opgaat. U kunt het IP adres opvragen via www.trompbx.nl/ip

Mocht u problemen ervaren met bovenstaande dan kunt u natuurlijk contact opnemen via de telefoon 085 4842 444, of een e-mail sturen naar support@trompbx.nl.