Geen vacatures

TrompBX heeft momenteel geen vacatures, maar… ben je een goede softwareontwikkelaar en lijkt het je aantrekkelijk om een vaste werkplek te hebben in Wageningen en mee te werken aan het continu verbeteren van een goed product in een effectief en toegewijd team, dan kun je altijd solliciteren. Wellicht komt er op termijn een plaats vrij of zijn we zo onder de indruk van jouw CV dat we een plaats maken.

Wat achtergrondinformatie

GGZ-Instellingen en -praktijken waar onze software wordt gebruikt hebben te maken met gecompliceerde wet- en regelgeving en frequente wijzigingen hierin. Ook is er sprake van een toenemende vraag naar systeemintegratie. Ons doel is het informatieproces van onze klanten adequaat en effectief te ondersteunen, met veel aandacht voor informatieveiligheid.

De nieuwste ontwikkelingen betreffen onder meer het online behandelen via clienten-Portals (e-health) en de koppeling hiervan met andere systemen, onder meer PGO’s (de persoonlijke gezondheidsomgevingen). We werken in een Microsoft omgeving en gebruiken SQL Server en gebruiken ASP.Net en C# als programmeeromgevingen.

Wat zien we het liefst?

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding op HBO- of WO-niveau. Enige ervaring in het ontwikkelen van administratieve software is een pré.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in ASP.NET of een vergelijkbare programmeer­omgeving. Je vindt het een uitdaging aan een product te werken dat door veel gebruikers dagelijks intensief gebruikt wordt. Je bent bereid om diep na te denken over goede oplossingen, die er voor zorgen dat jouw code in de toekomst zoveel mogelijk herbruikbaar en flexibel is.
  • Je wilt werken in frontend en backend van de programmatuur. Het ontwikkelwerk betreft zowel het frontend-deel (ASP en .NET of C#) als het backend-deel van de applicatie (SQL Server database).
  • Je bent zelfstandig, eerlijk en kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Je bent flexibel genoeg om geen moeite te hebben met een ruime taakopvatting zoals die in een klein bedrijf noodzakelijk is.
  • Je bent woonachtig in Wageningen of omstreken, in deeltijd werken is bespreekbaar.

Wat bieden we?

  • werk in een rustige omgeving
  • een klein team dat toegewijd is aan een product en zijn gebruikers
  • een vaste werkplek in Wageningen
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden en voorzieningen

Reageren?

Je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail naar bruxvoort@trompbx.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim van Bruxvoort (telefoon 085 4842 444 of mobiel 0622 374 572).

Laatst bijgewerkt mei 2019