Geen vacatures

TrompBX heeft momenteel geen vacatures, maar… ben je een goede softwareontwikkelaar en lijkt het je aantrekkelijk om een vaste werkplek te hebben in Wageningen en mee te werken aan het continu verbeteren van een goed product in een effectief en toegewijd team, dan kun je altijd solliciteren. Wellicht komt er op termijn een plaats vrij of zijn we zo onder de indruk van jouw CV dat we een plaats maken.

Wat achtergrondinformatie

GGZ-Instellingen en -praktijken waar onze software wordt gebruikt hebben te maken met gecompliceerde wet- en regelgeving en frequente wijzigingen hierin. Ook is er sprake van een toenemende vraag naar systeemintegratie. Ons doel is het informatieproces van onze klanten adequaat en effectief te ondersteunen, met veel aandacht voor informatieveiligheid.

De nieuwste ontwikkelingen betreffen onder meer het online behandelen via clienten-Portals (e-health) en de koppeling hiervan met andere systemen, onder meer PGO’s (de persoonlijke gezondheidsomgevingen). We werken in een Microsoft omgeving en gebruiken SQL Server en gebruiken ASP.Net en C# als programmeeromgevingen.

Wat zien we het liefst?

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding op HBO- of WO-niveau. Enige ervaring in het ontwikkelen van administratieve software is een pré.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in ASP.NET of een vergelijkbare programmeer­omgeving. Je vindt het een uitdaging aan een product te werken dat door veel gebruikers dagelijks intensief gebruikt wordt. Je bent bereid om diep na te denken over goede oplossingen, die er voor zorgen dat jouw code in de toekomst zoveel mogelijk herbruikbaar en flexibel is.
  • Je wilt werken in frontend en backend van de programmatuur. Het ontwikkelwerk betreft zowel het frontend-deel (ASP en .NET of C#) als het backend-deel van de applicatie (SQL Server database).
  • Je bent zelfstandig, eerlijk en kunt goed communiceren met klanten en collega’s. Je bent flexibel genoeg om geen moeite te hebben met een ruime taakopvatting zoals die in een klein bedrijf noodzakelijk is.
  • Je bent woonachtig in Wageningen of omstreken, in deeltijd werken is bespreekbaar.

Wat bieden we?

  • werk in een rustige omgeving
  • een klein team dat toegewijd is aan een product en zijn gebruikers
  • een vaste werkplek in Wageningen
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden en voorzieningen

Reageren?

Je sollicitatie met CV en motivatie graag per e-mail naar personeelszaken@trompbx.nl

Privacystatement

Gegevens die u verstrekt in het kader van uw sollicitatie verwerken wij als persoonsgegevens met als doel uw geschiktheid voor de functie te kunnen beoordelen. De grondslag hiervoor is de noodzakelijkheid van de gegevens om het doel te kunnen realiseren. Gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de sollicitatieprocedure.

Laatst bijgewerkt november 2021.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top