Functies: Rom/e-health

koppeling rom ehealth

CRSInternet heeft koppelingen met meerdere ROM- en e-healthsystemen. Een koppeling kan een zogenaamde single sign on (SSO) koppeling zijn waarmee het eenvoudig is om vanuit CRSInternet direct – zonder apart te hoeven inloggen – in het ROM-systeem bij de juiste (d.w.z. dezelfde) cliënt uit te komen. 

Een verdere stap van integratie is de mogelijkheid om vanuit CRSInternet een test te starten en de resultaten van een door de cliënt ingevulde test retour te ontvangen. 

De meeste verregaande vorm van koppeling is een integratie van het ROM- en/of e-healthsysteem in CRSInternet. Hierbij is alle functionaliteit van het gekoppelde systeem in CRSInternet beschikbaar. Dit wordt in het dossier van een cliënt in een apart deel van het browserscherm getoond. U kunt hier niet alleen de score van een ROM-test bekijken, maar ook het antwoord op de individuele vragen van deze test, een grafische weergave of de resultaten van een e-healthmodule. 

Embloom

Met Embloom (voorheen Telepsy) heeft CRSInternet de meest verregaande vorm van integratie gerealiseerd. Niet alleen is alle functionaliteit voor de hulpverlener vanuit CRSInternet te gebruiken, ook voor de cliënt is via CRS Cliënt Portal alle functionaliteit beschikbaar. 

Indien u deze koppeling wenst te gebruiken geeft u door aan Embloom dat u met CRSInternet werkt en de koppeling met CRSInternet wenst te gebruiken. Embloom stuurt ons vervolgens de nodige informatie door (met name het servercertificaat voor de veilige gegevensuitwisseling) en vervolgens krijgt u van ons bericht dat de koppeling getest en beschikbaar is met een verwijzing naar een uitgebreide toelichting. 

MindDistrict

Met het e-health platform van MindDistrict is een SSO-koppeling beschikbaar. De inrichting kunt u zelf doen aan de hand van een document dat hiervoor beschikbaar is in de selfserviceportal. Indien gewenst kunnen wij het ook voor u inrichten. (Wij hebben in dat laatste geval wat gegevens nodig alsmede toegang via een account met voldoende rechten.)

BergOp

BergOp is een ROM-systeem met enkele uitgebreide functies. CRSInternet heeft een SSO-koppeling met BergOp. Over de werking en inrichting is een document beschikbaar in de selfserviceportal. De inrichting, activering en het testen gebeurt door ons in overleg met BergOp. 

VitalHealth

Ook met Vital/Health is een koppeling beschikbaar van het type SSO. Een document met een uitgebreide beschrijving is beschikbaar in de selfserviceportal. 

Overige e-healthplatforms

Ook koppelingen met andere, nog niet genoemde leveranciers van e-health systemen zijn mogelijk. We geven er de voorkeur aan om een koppeling te realiseren via Stichting Koppeltaal. Dit is een generieke koppeling tussen EPD’s en e-healthplatforms. 

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top