Functies: Rapportage en statistiek

CRSInternet kent uitgebreide rapportage-mogelijkheden, en een rapport is nooit ver weg. De rapporten zijn zowel centraal te benaderen via het hoofdmenu “Raadplegen tabellen”, als vanuit elk afzonderlijk onderdeel van CRSInternet waarvoor rapporten beschikbaar zijn.

Outputmogelijkheden

Alle rapporten kunnen standaard afgebeeld worden op het scherm, geprint naar een bestand of direct geopend worden in bijvoorbeeld een tekstverwerker als Word of een spreadsheet-programma zoals Excel. 

Zoeken en sorteren

Bij het generen van rapporten worden zoekfilters gebruikt waarbij op alle relevante velden gezocht kan worden met geavanceerde filtermogelijkheden. Ook de sortering is door de gebruiker zelf eenvoudig aan te geven.

Snel

Eén van de fijnste voordelen van CRSInternet die gebruikers vaak noemen is de snelheid. Alle schermen worden direct ververst, de wachttijd is minder dan een seconde. Ook bij rapporten is snelheid van groot belang. Er zijn natuurlijk zeer complexe rapporten waarbij het even duurt voordat het resultaat wordt getoond, maar tien seconden vinden wij echt al heel lang!

Rapport op maat

Mochten de bestaande rapportage- en selectie-mogelijkheden net niet passen, dan is er de mogelijkheid zelf rapporten te bouwen met een interface die hiervoor speciaal is ontwikkeld in CRSInternet.

Aan organisaties die de database willen benaderen met hun eigen rapportagetool bieden wij op verzoek deze mogelijkheid. Ten behoeve van datawarehouses en andere management informatiesystemen is het ook mogelijk de beschikking over de complete database te krijgen. Wij doen er niet moeilijk over, het is uw data immers.