Functies: Rapportage en statistiek

CRSInternet kent uitgebreide rapportage-mogelijkheden, en een rapport is nooit ver weg. De rapporten zijn zowel centraal te benaderen via het hoofdmenu “Raadplegen tabellen”, als vanuit elk afzonderlijk onderdeel van CRSInternet waarvoor rapporten beschikbaar zijn.

Outputmogelijkheden

Alle rapporten kunnen standaard afgebeeld worden op het scherm, geprint naar een bestand of direct geopend worden in bijvoorbeeld een tekstverwerker als Word of een spreadsheet-programma zoals Excel. 

Zoeken en sorteren

Bij het generen van rapporten worden zoekfilters gebruikt waarbij op alle relevante velden gezocht kan worden met geavanceerde filtermogelijkheden. Ook de sortering is door de gebruiker zelf eenvoudig aan te geven.

Snel

Eén van de fijnste voordelen van CRSInternet die gebruikers vaak noemen is de snelheid. Alle schermen worden direct ververst, de wachttijd is minder dan een seconde. Ook bij rapporten is snelheid van groot belang. Er zijn natuurlijk zeer complexe rapporten waarbij het even duurt voordat het resultaat wordt getoond, maar tien seconden vinden wij echt al heel lang!

Rapport op maat

Mochten de bestaande rapportage- en selectie-mogelijkheden net niet passen, dan is er de mogelijkheid zelf rapporten te bouwen met een interface die hiervoor speciaal is ontwikkeld in CRSInternet.

Aan organisaties die de database willen benaderen met hun eigen rapportagetool bieden wij op verzoek deze mogelijkheid. Ten behoeve van datawarehouses en andere management informatiesystemen is het ook mogelijk de beschikking over de complete database te krijgen. Wij doen er niet moeilijk over, het is uw data immers.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top