Functies: Koppelingen Algemeen

koppelingen epd

Een systeem staat tegenwoordig nooit op zichzelf, altijd zijn er koppelingen met andere systemen. In de zorg misschien wel meer dan elders. CRSInternet voorziet in deze koppelingen.

Cliëntgegevens

Als een cliënt zicht aanmeldt hebt u de wettelijke plicht om de identiteit van de persoon vast te stellen. CRSInternet heeft een koppeling met de SVB-z waar u een BSN van uw cliënten kunt opvragen en controleren, maar tevens of het document waarmee de client zich identificeert in omloop is. Dit is een uitstekende start van de registratie.

Aansluitend kan CRSInternet een COV – Controle Op Verzekeringsrecht – uitvoeren en daarmee de actuele verzekeringsgegevens van de cliënt ophalen en in CRS opslaan. U hoeft dit niet zelf te doen, in de nachtjob doet CRSInternet dit voor u.

Bij het invoeren van de adresgegevens volstaat de combinatie postcode-huisnummer om de correct gespelde straatnaam en woonplaats over te nemen in het dossier van de client.

Financieel

Bij het afhandelen van declaraties is er uiteraard een koppeling naar VECOZO om uw declaratie via EI-berichten in te dienen. Bij VECOZO kunt u ons machtigen om CRSInternet namens u te laten declareren.

De financiële informatie van declaraties en retourberichten kan worden geëxporteerd naar de meeste gangbare boekhoudpakketten.

DIS

Het landelijke DBC-Informatiesysteem (DIS) ontvangt en beheert alle gegevens over afgesloten DBC-trajecten in de GGZ en over trajecten in de basis-GGZ. U bent verplicht deze gegevens aan te leveren, deze aanlevering kan vanuit CRSInternet gedaan worden.

Zorgmail

Zorgmail is een systeem voor beveiligd berichtenverkeer in de zorg. Het gaat met name om berichten naar de huisarts en recepten naar de apotheek. Indien u een Zorgmailadres heeft kunt u bij de instellingen in CRSInternet zelf de gebruikersgegevens ingeven en direct starten.

ZorgDomein

ZorgDomein is een verwijssysteem voor huisartsen om patiënten direct, online aan te melden bij een zorgaanbieder. Als u de koppeling gebruikt ontvangt u een verwijzing als “aanmelding” in CRSInternet en kunt direct hiervan een dossier maken waarbij de verwijsbrief automatisch in het dossier wordt geplaatst. ZorgDomein is ook voor kleinere instellingen, praktijken en vrijgevestigden beschikbaar.

eHealth & ROM

Voor de koppeling met ROM- en e-health-systemen zijn koppelingen beschikbaar of kunnen ontwikkeld worden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top