Functies: Export naar uw boekhouding

CRSInternet is het “productie”-systeem van de verleende zorg, maar vervangt niet de hele financiële administratie van uw organisatie. Declaraties met de hierop ontvangen retourberichten worden vanuit CRSInternet probleemloos geëxporteerd naar het boekhoudpakket van uw keuze. 

Ontvangsten registreren

Ook de ontvangstdatum van de betaling en een omschrijving (“ABN 1807”) kan in CRSInternet worden vastgelegd. Dit is handig als u als zelfstandige werkt, de administratie heeft uitbesteed maar deze informatie omtrent ontvangsten toch in CRSInternet wilt vastleggen.

Ondersteunde pakketten

Via de koppeling met Databrydge/WeFact zijn we in staat naar de meest gangbare boekhoudsystemen een koppeling op maat aan te bieden. We ondersteunen ook de exportbestanden van Exact, Exact Online, BrancheView, Muis en Bomas. Veel moderne boekhoudpakketten stellen u in staat zelf aan te geven hoe het te importeren bestand er uit ziet. Dat past dan keurig met de standaard-export van CRSInternet naar een CSV-bestand.

Databrydge / WeFact

Een koppeling kan complex worden en vereist kennis van het zorgsysteem èn van de boekhouding. In samenwerking met Zorgfinancials, een organisatie hierin gespecialiseerd, hebben we de universele koppeling via DataBrydge en WeFact gerealiseerd. Zij kunnen u ook van dienst zijn bij de verdere inrichten van en het gebruik van de koppeling.