Functies: Dossier

CRSInternet biedt een compleet elektronisch dossier voor elke client. Naast de gewone gegevens over een client – naam, adres, telefoon, e.d. – kunnen ook het gezinssysteem en relaties met derden (school, werk, buren) worden vastgelegd.

Alleen laten zien wat u gebruikt

Omdat elke organisatie anders is kunnen de onderdelen van het dossier worden verborgen als deze niet worden gebruikt. Maar heel weinig organisaties zullen alle onderdelen van het dossier-menu gebruiken. Een praktijk heeft daardoor geen last van een onderdeel “Zorgpaden” als dat niet gebruikt wordt. Ook de volgorde van de onderdelen kan naar eigen inzicht worden bepaald.

Overzicht

Achter enkele onderdelen van een dossieritem zit één enkel scherm, achter andere meerdere, van elkaar gescheiden door zogenaamde tabbladen. Bijvoorbeeld bij Clientgegevens vindt u niet alleen de basisgegevens, maar ook de derden en subclienten, natuurlijk netjes in een apart “tabje”. Zo blijft het overzichtelijk.

Inzicht

Niet alleen het dossier-menu, maar ook het voorblad van een client kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Het bestaat uit componenten die getoond worden afhankelijk van het gebruikerstype van de ingelogde gebruiker.

Voor een hulpverlener zijn nu eenmaal andere zaken belangrijk dan een secretaresse. Te kiezen componenten op het voorblad zijn algemene gegevens, een pasfoto, validaties, belangrijke informatie, checklisten en meer (vanaf CRSInternet versie 3.3).

Automatische controles

CRSInternet voert elke nacht uitgebreide controles uit op alle dossiers. Dit resulteert in “Validaties” die opgelost moeten worden. Deze kunnen naar eigen inzicht* aan of uit worden gezet en van een prioriteit worden voorzien.

*) Het aanpassen van validaties kan invloed hebben op de werking van het systeem, in het kader van onze ISAE3402-certificering kunt u een overzicht krijgen van de consequenties van eventuele aanpassingen. De meeste klanten werken naar volle tevredenheid met de standaardinrichtingen.

Ook het ophalen van de verzekeringsgegevens (voor clienten vanaf 18 jaar) gebeurt in de nachtjob, via de COV (Controle op Verzekeringsrecht). Dit kan ook handmatig vanuit het dossier.