Functies: CRSInternet – Algemeen

Van dossier …

CRSInternet is een zeer gebruiksvriendelijk elektronisch patiënten dossier (EPD) ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers – hulpverleners, secretariaat en management – in de GGZ.

De tevredenheid van onze klanten is onze graadmeter: wie eenmaal met CRSInternet werkt wil geen ander EPD meer.

CRSInternet komt met een standaardinrichting waarmee u zo aan de slag kan. Bovendien is een groot aantal extra modules – zonder meerprijs – beschikbaar. Wilt u werken met client-doelen, zorgpaden, levert u jeugdzorg of juist niet, de bewuste modules zijn eenvoudig te starten en of juist uit te zetten. U heeft geen last van functionaliteit die u niet gebruikt.

CRSInternet voorziet in “dashboards” die per gebruikerstype zijn ingericht. Direct die informatie die u nodig heeft op uw scherm. Speciaal voor het overzicht, per dossier of ter ondersteuning van een MDO. CRSInternet heeft het of u stelt het zelf samen.

… naar online behandelen

Met CRSInternet is de weg naar online behandelen verrassend dichtbij. Door het uitnodigen van de cliënt om de portal te gebruiken zet u ook de eerste stap naar het online behandelen.

CRS Client Portal

Met de CRS Client Portal realiseert u veilige en effectieve communicatie met uw clienten en krijgt u een eenvoudige opstap naar online behandelen (e-health) doordat de client inzage in zijn dossier heeft en online feedback kan geven en krijgen.

Een basale vorm van e-health kun u op deze wijze realiseren zonder extra kosten te maken.

Door de zelfwerkzaamheid van de client kunt u de behandeling intensiever maken, meer doen in minder tijd, en dus in minder tijd de behandeldoelen halen. En moet er een afspraak gemaakt worden – in levende lijve of via een chatsessie – dan kunt u de klant vragen deze zelf te maken via de portal.

e-health koppelingen

Met geïntegreerde koppelingen naar e-health systemen krijgt u de beschikking over een groot aantal modules die u in kan zetten om uw online-behandeling verder inhoud te geven. Het gaat om testen (ROM), educatie, oefeningen, dagboeken en complete modules rondom een bepaalde stoornis.

De functionaliteit wordt voor de client geïntegreerd weergegeven in de client portal – er is dus geen apart account of inlog nodig – en voor de hulpverlener in het dossier van de client in CRSInternet. Ook de hulpverlener hoeft dus niet extra in te loggen, maar kan direct vanuit het dossier van de client nieuwe items klaarzetten en dat kan variëren tot een SCL-90 tot een zelfhulpmodule Mindfulness of blended-care module “gegeneraliseerde angststoornis”.

CRSInternet: toekomstvast

Bij Trompbx betaalt u voor het gebruik van CRSInternet, heeft u recht op de meest recente versie van ons product en is de hosting en support inbegrepen in de prijs.

uitbreidingen

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en alle wensen van klanten worden meegenomen in de productontwikkeling. Dit is inbegrepen in de prijs, net als de support en de hosting.

Onze werkwijze stelt u in staat uw wensen kenbaar te maken en te volgen. De geplande versies en hun status zijn direct in te zien door uw applicatiebeheerder. Meedenken wordt zeer op prijs gesteld.

support inbegrepen

Is het niet vreemd om extra te betalen voor ondersteuning bij het gebruik van een product? Wij vinden van wel. Het is onze taak om duidelijke en consistente software te maken, goed gedocumenteerd en mocht er een fout in zitten dan lossen we deze op. Kosten maken omdat je slecht functionerende of onduidelijke software gebruikt, daar houdt u niet van. En wij ook niet.

veiligheid

Veiligheid is nummer één. CRSInternet is NEN7510 gecertificeerd. Continu wordt de beschikbaarheid van de server gemonitord en wekelijks voeren we meerdere kwetsbaarhedenscans uit. Periodiek laten we ook een ethical hacker los op onze systeem om beveiliging te testen.

hosting

Doordat CRSInternet gehost wordt op zeer betrouwbare servers in gespecialiseerde datacenters in Nederland hoeft u zelf geen servers in huis te hebben of te beheren, een interverbinding en een apparaat waar een browser op draait zijn voldoende.

Voor zelfstandigen, praktijken en instellingen

Of u nu als zelfstandig psycholoog of psychiater werkt, in een praktijk of een grote instelling in de GGZ: veel collega’s zijn u voor gegaan in het gebruik. Als kleinere klant gebruikt u de standaardinrichting van het pakket die wij op basis van ervaring bij meer dan 250 klanten gemaakt  hebben. Als grotere praktijk of instelling begeleiden wij uw applicatiebeheerder bij de wijzigingen in de standaardinstellingen die nodig zijn.

Overstappen?

Natuurlijk wilt u graag met een goed pakket werken, maar u zit nog vast aan uw oude pakket – onze opzegtermijn bedraagt een maand – en hoe krijgt u al die gegevens over?

Trompbx heeft ruime ervaring in conversies van verschillende pakketten naar CRSInternet en een groot aantal klanten begeleid tijdens de overstap. Neemt u hierover gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken en u kunnen adviseren welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Bedenkt u ook maar dat een overstap tevens een mooie gelegenheid is om zaken op te schonen en een nieuwe, frisse start te maken.

Het invoeren van CRSInternet betekent vrijwel altijd dat een aantal zaken in uw organisatie gestroomlijnd en vereenvoudigd gaan worden: excel-bestanden die niet meer bijgehouden hoeven te worden (we hebben validaties), interne e-mails die bewaakt moeten worden (u gaat met ToDo’s werken), bijzondere roosters en wie werkt wanneer op welke locatie. Met CRSInternet worden veel van uw huidige registratieactiviteiten overbodig.

We bespreken graag uw specifieke situatie om een aanbieding op maat te maken.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top