Nieuws: Februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Update CRSInternet

Op zondag 2 februari 2020 wordt CRSInternet versie 3.65 geïnstalleerd. De update wordt in de ochtend uitgevoerd en het kan zijn dat u enkele minuten niet kunt werken. Bent u van plan zondagochtend CRSInternet te gebruiken en wilt u zeker weten dat dit ongestoord kan, laat het ons dan even weten. We installeren bij u dan als eerste de update en geven een seintje als deze is uitgevoerd. U kunt dit aangeven in een mail naar update@trompbx.nl

Versie 3.65

In de nieuwe versie zijn de tabellen voor 2020 opgenomen. Voor de volwassenenzorg die gedeclareerd wordt bij de zorgverzekeraars betekent dit dat u ook uw contracten voor 2020 moet toevoegen. U kunt dan DBC’s en BGGZ-trajecten die geopend zijn vanaf 1-1-2020 ook declareren.

Voor de Jeugd betekent het dat u de prijstabellen voor 2020 voor de meeste regio’s kunt genereren. De tarieven die voor u gelden zijn niet altijd bij ons bekend. Controleert u dus na het aanmaken de tarieven van de prijstabellen 2020 en wijzigt u waar dit nodig is.

Digitaal inzage geven in dossier

Per 1 juli 2020 is het wettelijk verplicht om patiënten elektronisch toegang te geven tot de eigen medische gegevens. Als u CRSInternet gebruikt is dit een kleine stap. Al sinds 2012 kennen we de CRS Client Portal, waarmee u cliënten online inzage kunt geven in hun dossier, en nog veel meer.

U bepaalt zelf wat een cliënt ziet per tekst of document via een eenvoudig vinkje bij elke tekst en document. Uiteraard kunt u het zo instellen dat alles standaard zichtbaar is, maar als u dat juist niet wilt heeft u de controle hierover.

Het verdient aanbeveling de portal eerst uit te proberen met een test-cliënt waarbij u zelf de rol van de cliënt op u neemt. U ziet dan zelf wat een cliënt ervaart en kunt waar nodig aanpassingen doen in teksten op het scherm en in begeleidende mails e.d. Daarna kunt u het gefaseerd invoeren bij een aantal cliënten en hen om feedback vragen. En uiteraard die cliënten die een beroep doen op hun wettelijk recht.

Meer informatie op onze website: en bestellen kan ook eenvoudig door bij “Bestellen” te kiezen voor uitbreiding. De kosten bedragen maximaal één extra gebruiker, voert u een eenmanspraktijk dan krijgt u 50% korting hierop, waarmee de kosten per maand € 22,- (ex btw) bedragen. Dit is ongeacht het aantal cliënten dat de portal gebruikt.

MedMij-label

We hadden graag in deze nieuwsbrief trots gemeld dat we het MedMij-label hebben behaald, maar dat is nog nèt niet het geval. We hebben de kwalificatie en het acceptatietraject positief doorlopen en kregen een positief advies. Maar formeel is het nog net niet rond, wordt vervolgd dus.

Einde support Windows7

Als u nog Windows7 gebruikt zal CRSInternet een waarschuwing geven. Het gebruik van dit besturingssysteem wordt niet langer ondersteund door Microsoft. Omdat er ook geen veiligheidsupdates meer plaatsvinden kunnen er onveilige situaties ontstaan. U kunt nu nog – op eigen risico – verder werken in CRSInternet, maar in een volgende versie zal het gebruik worden geblokkeerd. Neemt u dus maatregelen om uw PC of Server te actualiseren en veilig te maken.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top