Diensten: Trainingen

trainingen epd crs

CRSInternet is zeer gebruiksvriendelijk, u kan direct aan de slag. Veel nieuwe klanten starten het gebruik zonder een cursus of training te volgen. De online documentatie en instructiefilmpjes zijn veelal toereikend om met de verschillende onderdelen van het systeem vertrouwd te raken.

Verdere verdieping van de kennis van het systeem kan in uw organisatie gewenst zijn om het gebruik van CRSInternet verder te optimaliseren. Ook kan het nodig zijn een nieuwe medewerker versneld in te werken.

Wij verzorgen cursussen en trainingen voor verschillende doelgroepen: voor de hulpverlener of secretaresse die er dagelijks mee aan de gang is of moet gaan; voor diegenen die vooral of ook bezig zijn met de administratieve zaken van de zorgverlening; en voor de applicatiebeheerder.

Introductie CRS

Een cursus met name bedoeld voor de Hulpverlener en de Secretaresse voor de dagelijkse handelingen met CRSInternet.  

De volgende onderwerpen komen aan de orde: agenda, todo’s, het clientendossier, validaties, DBC- en BasisGGZ- en Jeugdzorgregistratie, een diagnose vastleggen, werken met teksten en standaardbrieven, dossiers openen en sluiten.

CRS Financieel

Een cursus bedoeld voor de medewerkers die zorgdragen voor de correcte registratie en het declaratieproces.

Korte inhoud: registratie afspraken en instellingen hiervan; declareren aan zorgverzekeraars, gemeenten en cliënt; Jeugdwetberichtenverkeer; rapportagemogelijkheden (o.a. onderhanden werk, productiviteits- en controle-overzichten).

Formulieren, teksten en brieven in CRS

Een training in het maken en gebruiken van formulieren, templates en standaardbrieven in CRSInternet. Het optimaal inzetten van de mogelijkheden die CRS Internet hier biedt kan veel productiviteitsvoordelen geven. Hoe dit te realiseren komt in deze training aan de orde. Eigen materiaal (voorbeeldbrieven) kan worden ingebracht.

Training CRS op maat

De inhoud van de cursus wordt in overleg met u afgestemd en we behandelen die onderwerpen die toegespitst zijn op  de behoeften van uw organisatie.

Cursussen en trainingen worden op ons kantoor in Wageningen gegeven, maar het is ook mogelijk om bij u op locatie een in-company training te verzorgen.

Heeft u interesse in een training of cursus, neem contact met ons op: 085 4842 444 of info@trompbx.nl