Diensten: Hosting, updates en upgrades

hosting, updates, support

In een dynamische omgeving als de GGZ, met wet- en regelgeving die jaarlijks wijzigt, is het van belang dat het EPD dat u gebruikt deze ontwikkelingen volgt zodat u zich kan richten op het verlenen van zorg in plaats van het implementeren van wijzigingen. CRSInternet neemt u deze zorg uit handen.

Support zonder meerkosten

Wij hebben service hoog in ons vaandel staan. Daarom kunt u ons altijd bellen wanneer u een vraag hebt. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u hier geen extra kosten aan hebt.

Wij maken de interface van CRSInternet zo duidelijk en logisch mogelijk, zorgen voor goede documentatie die u snel kunt raadplegen. Natuurlijk kan er toch nog onduidelijkheid zijn of zelfs een eventuele fout in de programmatuur, niets menselijks is ons vreemd.

All in

Nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Nieuwe modules worden zonder meerprijs beschikbaar gesteld.

Door deze aanpak houden we ons bezig met het continu verbeteren van de functionaliteit van ons product, en niet met gesteggel over hoeveel tijd en geld dat kost. U betaalt ons voor het gebruik èn onderhoud en wij zorgen dat u een tevreden gebruiker van CRSInternet blijft.

Co-creatie

Op deze wijze is het CRS Client Portal ontwikkeld en de functionaliteit rondom groepen, zorgpaden en meer. De koppelingen met e-health systemen, Zorgmail en ZorgDomein zijn eveneens op deze manier tot stand gekomen.

Hosting en backup

Het hosten van CRSInternet – de servers waarop de database en websites draaien, de backups hiervan en het beheer en onderhoud – is bij de prijs inbegrepen.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top