Diensten: CRS Declaratieservice

declaratieservice

Vanwege de ingrijpende veranderingen in de zorg is het declaratieproces steeds complexer geworden en kan dit veel tijd in beslag nemen.

Heeft u die tijd niet of wilt u die liever aan iets anders besteden, dan kunt een beroep doen op de partners van de CRS Declaratieservice. Zij werken dagelijks met CRSInternet en verzorgen de declaraties voor meerdere praktijken en instellingen.

CRS Partners

Het declareren van zorg is er met name door de overgang van de jeugdzorg naar de gemeenten – met het bijkomende berichtenverkeer – niet eenvoudiger op geworden. Het kost alle zorgaanbieders aanzienlijk meer tijd dan voorheen terwijl het van belang is om tijdig te declareren en zo uw liquiditeit op peil te houden.

Trompbx heeft partijen die bekend zijn met CRSInternet samengebracht. Zij bieden diensten aan op het gebied van declareren, maar kunnen ook behulpzaam zijn bij het inrichten en implementeren van CRSInternet, of het tijdelijk vervangen van personeel op het gebied van administratie of applicatiebeheer.

Zorgfinancials

www.zorgfinancials.frl
Maarten Felix
(+31) 618 65 46 14
info@zorgfinancials.frl
regio: Noord

Info: U kunt als zorgverlener of zorginstelling bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij uw financiële huishouding. Wij kennen de weg binnen de financiën in de zorg en daardoor kunt u vertrouwen op deskundig advies voor uw onderneming. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid bij uw onderneming.

Frings Opleiding & Advies

www.zorgregistratie-oa.nl
Guido Frings
06 8190 7171
info@zorgregistratie-oa.nl
regio: Limburg

Info: Heeft u administratieve hulp nodig binnen de GGZ? Ik wil u hier graag bij helpen!
Hulp bij registratie en declaratie, afsluiten contracten met zorgverzekeraars en DVO’s met gemeenten, bij aanleveren ROM-gegevens aan SBG of SVR.

Hoeks Bedrijfsondersteuning

www.hoeksbedrijfsondersteuning.nl
Bregje Hoeks
06 2422 7358
bregje@hoeksbedrijfsondersteuning.nl
regio: Landelijk

Info: Hoeks Bedrijfsondersteuning ontzorgt! U kunt doen wat u het leukst vindt zoals met cliënten omgaan. De administratieve zaken worden u door ons uit handen genomen. Verder helpen we u ook met procesondersteuning, training in het systeem, klantgerichtheid en facilitaire ondersteuning.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top