Diensten: CRS Declaratieservice

declaratieservice

Vanwege de ingrijpende veranderingen in de zorg is het declaratieproces steeds complexer geworden en kan dit veel tijd in beslag nemen.

Heeft u die tijd niet of wilt u die liever aan iets anders besteden, dan kunt een beroep doen op de partners van de CRS Declaratieservice. Zij werken dagelijks met CRSInternet en verzorgen de declaraties voor meerdere praktijken en instellingen.

CRS Partners

Het declareren van zorg is er met name door de overgang van de jeugdzorg naar de gemeenten – met het bijkomende berichtenverkeer – niet eenvoudiger op geworden. Het kost alle zorgaanbieders aanzienlijk meer tijd dan voorheen terwijl het van belang is om tijdig te declareren en zo uw liquiditeit op peil te houden.

TrompBX heeft partijen die bekend zijn met CRSInternet samengebracht. Zij bieden diensten aan op het gebied van declareren, maar kunnen ook behulpzaam zijn bij het inrichten en implementeren van CRSInternet, of het tijdelijk vervangen van personeel op het gebied van administratie of applicatiebeheer.

Zorgfinancials

www.zorgfinancials.frl
Maarten Felix
(+31) 618 65 46 14
info@zorgfinancials.frl
regio: Noord

Info: U kunt als zorgverlener of zorginstelling bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij uw financiële huishouding. Wij kennen de weg binnen de financiën in de zorg en daardoor kunt u vertrouwen op deskundig advies voor uw onderneming. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid bij uw onderneming.

Frings Opleiding & Advies

www.zorgregistratie-oa.nl
Guido Frings
06 8190 7171
info@zorgregistratie-oa.nl
regio: Limburg

Info: Heeft u administratieve hulp nodig binnen de GGZ? Ik wil u hier graag bij helpen!
Hulp bij registratie en declaratie, afsluiten contracten met zorgverzekeraars en DVO’s met gemeenten, bij aanleveren ROM-gegevens aan SBG of SVR.

Hoeks Bedrijfsondersteuning

www.hoeksbedrijfsondersteuning.nl
Bregje Hoeks
06 2422 7358
bregje@hoeksbedrijfsondersteuning.nl
regio: Eindhoven e.o.

Info: Hoeks Bedrijfsondersteuning ontzorgt! U kunt doen wat u het leukst vindt zoals met cliënten omgaan. De administratieve zaken worden u door ons uit handen genomen. Verder helpen we u ook met procesondersteuning, training in het systeem, klantgerichtheid en facilitaire ondersteuning.

Incontro

www.incontro.nl
Margriet Baarns en Piet Klein
06 4183 9838
info@incontro.nl
regio: Gelderland

Info: Voor u als zorgaanbieder wordt het declareren van uw werkzaamheden niet eenvoudiger gemaakt. Zo neemt de tijd voor uw administratie toe en wordt het risico van onbetaalde uren al maar groter. Wij ondersteunen uw praktijk vanaf de aanvraag zorgtoewijzing tot en met de declaratie en indien gewenst bij het inrichten van CRSinternet.

mijnzorgadministratie.nl

www.mijnzorgadministratie.nl
Piet van Orsouw
088 1260 127
info@mijnzorgadministratie.nl
regio: boven de rivieren

Info: Worden uw zorgdeclaraties (soms) afgewezen en krijgt u niet alles betaald? Besteedt u noodgedwongen teveel tijd aan uw zorgadministratie ? Wilt u weer al uw tijd besteden aan uw zorgpraktijk? Wij willen u graag helpen. Mijnzorgadministratie.nl ontzorgt u van A tot Z met het declareren van uw zorg. Wij richten uw administratie in, doen uw zorgadministratie en/of trainen uw medewerkers. Meer baten en minder lasten zijn het gevolg. U besteedt uw tijd weer volledig aan uw praktijk en uw zorgadministratie functioneert weer optimaal!

ontzorgdezorger.nl

www.ontzorgdezorger.nl
R. Coenen
088 033 2711
rens@ontzorgdezorger.nl
regio: landelijk

Ontzorg uw zorg. Zorgverzekeraars, Gemeenten, CIZ, VWS, verwijzers en nog vele anderen verwachten van zorgverleners dossiergegevens, verslaglegging, verantwoording en het aanleveren van gegevens ten behoeve van de statistieken. Wij begrijpen dat al deze (veelal verplichte) administratie een grote belasting voor u is, en dat u als behandelaar uw tijd het liefst aan uw patiënten besteedt. Om die reden hebben wij Ontzorgdezorger.nl ontwikkeld. Aan ons kunt u tegen een geringe vergoeding al uw administratieve taken uitbesteden, zodat u zich volledig kunt richten op de directe zorg voor uw patiënt!

Uitproberen of meer informatie?

Uitproberen

U kunt CRS-Internet vrijblijvend uitproberen met een demo-account. 

Tijdens gebruik van het demo-account kunt u altijd bellen of mailen als u vragen heeft.

Meer info

Indien u zich nog afvraagt of CRS-Internet geschikt voor u is, kunt u gerust bellen voor overleg.

Bel: 085 4842 444

Of vul het formulier hiernaast in.

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top