Nieuws: December 2019

Nieuwsbrief december 2019

In deze Nieuwsbrief o.a. aandacht voor de nieuwe release van CRSInternet, informatie over de prijzen voor 2020 en het koppelen van CRSInternet met boekhoudpakketten.

Update CRSInternet 3.64
Zaterdag 7 december 2019 wordt een update van CRSInternet geïnstalleerd. Dit gebeurt in de ochtend en duurt tot circa 12:00 uur. Wilt u die ochtend ongestoord kunnen werken – de update duurt maximaal tien minuten per klant – geef dit dan aan ons door, we plaatsen u dan vooraan.

In de nieuwe release is een groot aantal verbeteringen en uitbreidingen opgenomen, u kunt dit nu al nalezen in de (voorlopige ) “OverVersie 3.64”. Deze is te vinden in de serviceportel (trompbx.topdesk.net) onder de tegel “CRS Algemeen” en het item “Over versies” of zoeken op “over versie”.

Er is een flink aantal rapporten rondom iJW (Jeugd) bijgekomen en ook zijn er veel uitbreidingen gerealiseerd voor de iWMO. Het verdient aanbeveling de OverVersie door te nemen. Deze vindt u (na de update) ook in CRSInternet zelf door linksonder in de menubalk op uw of ons logo te klikken.

Zorgprestatiemodel
Wat komt er na de DBC’s en BasisGGZ-trajecten? In 2022 komt het zorgprestatiemodel. Als u wilt weten hoe dit tot stand komt, wie er over meepraten en of u hierin vertegenwoordigd bent, kijk dan eens op www.zorgprestatiemodel.nl

Prijswijziging
Per 1-1-2020 wijzigen de prijzen van CRSInternet. Onze kosten zijn met name toegenomen door de certificeringstrajecten die we – succesvol – hebben doorlopen, zowel NEN7510 en ISAE3402-II. De verhoging is beperkt gebleven, de standaardprijs van CRSInternet wordt € 44,- (was €43,-) per gebruiker per maand, exclusief btw.

De prijs van de koppeling met het EVS Prescriptor wordt €31,- per maand voor praktijken en €36,- per maand voor een instelling, beide per FTE Voorschrijver en exclusief btw.

Koppeling Embloom
Alle klanten die gebruik maken van CRS e-health hebben inmiddels een voorstel van Embloom ontvangen en een groot deel heeft dit ook geaccepteerd.

In de voorgaande Nieuwsbrieven hebben we er al op gewezen dat er functioneel niets wijzigt, alleen administratief loopt de facturering anders. U zult mogelijk in versie 3.64 al de naamswijziging aantreffen binnen CRSInternet.

Zorgfinancials
De zorgverzekeraars hebben het afgelopen jaar de regels voor het declareren van niet gecontracteerde zorg aanzienlijk verscherpt waardoor er meer financiële risico’s bij u als zorgverlener zijn komen te liggen. De akte van cessie wordt vaak niet meer geaccepteerd door de zorgverzekeraar en daardoor bent u afhankelijk van de betaling door uw patiënt zelf. Het risico dat u nu langer op uw betalingen moet wachten of met wanbetaling te maken krijgt is hierdoor aanzienlijk toegenomen.

Om u hier beter in te kunnen faciliteren hebben wij in samenwerking met Zorgfinancials een koppeling tussen CRSInternet en WeFact ontwikkeld. WeFact ondersteunt u optimaal in het versturen van facturen en uw debiteurenbeheer. Bovendien worden de facturen automatisch ingelezen in uw boekhouding. Dit levert u een aanzienlijke tijdsbesparing op en geeft u veel meer grip op uw facturatieproces. Meer informatie op https://zorgfinancials.frl/boekhoudkoppeling-crs/

CRSInternet-gebruikers die met WeFact werken zijn enthousiast.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top