Nieuws: CRSInternet v3.71

Update CRSInternet versie 3.71

Op zaterdag 28 november 2020 is CRSInternet versie 3.71 geïnstalleerd. 

Veilig mailen vanuit CRSInternet

Vanaf deze versie is het mogelijk om vanuit CRSInternet beveiligd e-mails te versturen naar de client of andere betrokkenen (ouders, school enz.)

U kunt hiervan gebruik maken door in het dossiermenu het item Beveiligde e-mail toe te voegen (Beheer > Systeeminstellingen > Dossiermenu). Daarna kan via het tabblad contacten in het dossier of door bij clientgegevens te klikken op de link van het e-mailadres.

Een e-mail wordt opgemaakt in CRSInternet en ‘verstuurd’ waarna de ontvanger een email krijgt met de melding dat er een beveiligd bericht klaar staat. In deze e-mail staat een link. Als de ontvanger hier op klikt komt deze in het beveiligde e-mailgedeelte van CRSInternet terecht. Als de ontvanger vervolgens op “bericht lezen” klikt wordt er via e-mail of SMS een toegangscode verstuurd waarmee het bericht geopend kan worden.

Aanpassingen i.v.m. iJW/iWMO berichtenverkeer versie 3.0

Zoals beschreven in de vorige nieuwsbrief worden er in deze versie, vooruitlopend op het iJW en iWMO berichtenverkeer versie 3.0 al een aantal aanpassingen gedaan. Op zo veel mogelijk plekken in CRS is een kolom of een veld toegevoegd met daarin het toewijzingsnummer. Daarnaast worden er bij het verzamelen van een JW315/WMO315 bericht nieuwe validaties toegepast.

Meer informatie over de wijzingen m.b.t. het berichtenverkeer is hier terug te lezen.

Gebruik CRS niet meer mogelijk onder Windows 7

Met de installatie van de nieuwe versie van CRSInternet is het niet meer mogelijk om CRSInternet te gebruiken onder Windows 7. Windows 7 ondersteuning is door Microsoft beëindigd op 14 januari, 2020. Er worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd. Vandaar dat het gebruik van CRSInternet onder Windows 7 niet meer mogelijk is.

Is CRSInternet het meest geschikte EPD voor uw praktijk?

Probeer het uit!
Met een proefaccount kunt u de software bekijken en uitproberen.

gratis en vrijblijvend

Aanvraag demo-account

Probeer CRS Internet vrijblijvend uit

Hieronder kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben om een demo-account aan te maken. Na verzenden van de aanvraag krijgt u binnen een werkdag een e-mail met de inloggegevens en kunt u tenminste dertig dagen gebruik maken van uw demo-account.

Door een account aan te vragen, gaat u akkoord met de voorwaarden:
• het account is alleen voor persoonlijk gebruik;
• de inloggegevens mogen niet worden doorgegeven;
• het gebruik is uitsluitend voor evaluatiedoeleinden;
• invoer van gegevens op eigen risico, deze zijn zichtbaar voor anderen;
• ingevoerde gegevens kunnen verwijderd worden.

We zullen u enkele emails sturen met behulpzame tips.

Opgave nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres opgeeft, wordt u toegevoegd aan de emaillijst van Trompbx. U ontvangt dan informatie over CRS zoals updates of tips.

U kunt zich elk moment gemakkelijk uitschrijven via een link onderaan de email.

Scroll naar top