ISAE3000 rapport voor CRS

In juni 2015 rondde TrompBX het certificeringstraject van CRSIntranet succesvol af. PriceWaterhouseCoopers (PwC) heeft CRSIntranet beoordeeld conform de Internationale standaard voor assurance opdrachten ISAE3000. De intensieve audit van de kernactiviteit van TrompBX is op 30 juni 2015 afgerond met het beschikbaar komen van het rapport.

CRSInternet versie 3.33

Zondag 22 november is CRSInternet versie 3.33 uitgeleverd. De belangrijkste wijzigingen zijn: declareren JW303 aan gemeenten; declareren BasisGGZ aan client is vereenvoudigd; de agenda kent enkele handige nieuwe functies; afspraakherinneringen sturen ook per e-mail.

Vlaamse CGG kiezen CRS Client Portal

De Vlaamse centra voor geestelijke gezondheidszorg (CGG) hebben de CRS Client Portal gekozen als clientportaal. Ook in Vlaanderen verwachten cliënten (terecht) meer en meer transparante communicatie, inspraakmogelijkheden (eigen regie) én het gebruik van online behandelmogelijkheden. De cliënt als partner is hierbij het uitgangspunt.

CRSinternet versie 2.10 wordt zondagochtend 15 januari geinstalleerd op de servers. Het kan zijn dat u dus zondagochtend tijdelijk niet kan inloggen. Mocht dit een probleem zijn, neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we een ander tijdstip vaststellen.

(Update 15-01-2012 12:10: Versie 2.10 is geinstalleerd.)

Later in de week volgt nog een hardware-update van de servers waarop CRSInternet draait. Dit gebeurt in twee nachten: van dinsdag 17 op woensdag 18 januari en in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari. Omdat dit plaatsvindt tussen 00:00 en 04:00 uur heeft u hiervan slechts beperkt hinder. Het kan zijn dat de nachtjob niet wordt uitgevoerd. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact met onze helpdesk opnemen.

Support

On-line documentatie: handleiding en FAQ's.

Contact

Neem contact met ons op.

Trainingen

Trainingen voor gevorderden of als introductie.

Aanmelden

Aanmelden als klant of een demo-account CRSInternet aanvragen.