"Initiële vulling" beschikbaar

Veel klanten hebben contracten afgesloten met de gemeenten en moeten de gemeenten informeren over de cliënten aan wie behandeling geboden en voortgezet wordt. Deze 'initiële vulling' wordt door CRS ondersteund.

Daarom hebben we afgelopen zondag 14 december 2014 een fix geïnstalleerd waarmee het bestand van de initiële vulling kan worden aangemaakt. Deze procedure kunt u vinden onder Beheer, Speciale acties.

De documentatie treft u aan bij het programma in CRSInternet. Kijk voor meer informatie over de transitie van Jeugdzorg elders op onze website.

085 4842 444

Dit is ons telefoonnummer (sinds 14-11-2014).

Jeugd GGZ naar gemeenten

Initiele vulling, conversie van de jeugd-DBC's en BGGZ-trajecten, de nieuwe standaard voor 2015. We krijgen er veel vragen over. De functionaliteit komt beschikbaar rond 20 december, op woensdag 3 december zijn we in beta-test gegaan met CRSInternet 3.30 en verzamelen nu de reacties. 

Als klant dient u vooral te weten dat het bestand voor de initiele vulling uit CRSInternet komt en dat het afsluiten van jeugd-DBC's en BGGZ-trajecten ook met de nieuwe versie geautomatiseerd kan worden gedaan.

Lees meer... 

Update 3.3

Medio december willen we versie 3.3 uitleveren hierin zitten de belangrijkste zaken die u vanaf 1-1-2015 nodig heeft. Met name de registratie voor de zorg die aan de gemeenten wordt gedeclareerd, waaronder de jeugdzorg. In deze versie is een script voorzien om DBC's voor jeugd automatisch af te sluiten per 31-12-2014 en een nieuwe intiele "jeugd-DBC" aan te maken. Afspraken vanaf 1-1-2015 komen op deze nieuwe DBC. U kunt dus blijven registreren voor jeugdigen, ook afspraken voor volgend jaar.

Inmiddels is begin november een fix geinstalleerd op versie 3.22. Lees hier wat de inhoud van deze fix is geweest. 

Onderhoud en updates CRSInternet

CRSinternet versie 2.10 wordt zondagochtend 15 januari geinstalleerd op de servers. Het kan zijn dat u dus zondagochtend tijdelijk niet kan inloggen. Mocht dit een probleem zijn, neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we een ander tijdstip vaststellen.

(Update 15-01-2012 12:10: Versie 2.10 is geinstalleerd.)

Later in de week volgt nog een hardware-update van de servers waarop CRSInternet draait. Dit gebeurt in twee nachten: van dinsdag 17 op woensdag 18 januari en in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari. Omdat dit plaatsvindt tussen 00:00 en 04:00 uur heeft u hiervan slechts beperkt hinder. Het kan zijn dat de nachtjob niet wordt uitgevoerd. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact met onze helpdesk opnemen.