CRSInternet v3.21

Deze maand komt versie 3.21 van CRSInternet uit. Belangrijkste uitbreidingen liggen op het administratieve vlak: het invoeren van contracten voor DBC's en BasisGGZ is uitgebreid en flexibeler gemaakt. U kan productieafspraken en contracten invoeren en hierover rapporteren. Het declareren van prestaties die gestart zijn in 2014 kan met v3.22 die eind juni beschikbaar komt. Dit moeten we nog testen met zorgverzekeraars, volgens ZN (Zorgverzekeraars Nederland) zijn zij vanaf 1 juli in staat declaraties te ontvangen.

ROM & Benchmark

CRSInternet heeft een uitstekend ROM systeem met een groot aantal beschikbare testen die vanuit het dossier van de client worden klaargezet door de Hulpverlener. Ook het aanleveren voor de benchmark van de SBGGZ kan via CRSInternet.  

De resultaten van testen worden automatisch bijgewerkt. Tevens wordt u gewaarschuwd wanneer het tijd is voor een test of het antwoord te lang op zich laat wachten. Lees meer...

checklist

 

XP beperkt bruikbaar

Sinds 8 april 2014 is de ondersteuning van WindowsXP door Microsoft gestopt. We hebben de beveiliging van CRSInternet verscherpt. Vanaf april is het gebruik van WindowsXP met Internet Explorer niet mogelijk, de browsers Firefox en Google Chrome zijn (nog) wel te gebruiken. Wij adviseren u echter uw OS te vernieuwen.

 windows xp logo

Onderhoud en updates CRSInternet

CRSinternet versie 2.10 wordt zondagochtend 15 januari geinstalleerd op de servers. Het kan zijn dat u dus zondagochtend tijdelijk niet kan inloggen. Mocht dit een probleem zijn, neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we een ander tijdstip vaststellen.

(Update 15-01-2012 12:10: Versie 2.10 is geinstalleerd.)

Later in de week volgt nog een hardware-update van de servers waarop CRSInternet draait. Dit gebeurt in twee nachten: van dinsdag 17 op woensdag 18 januari en in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari. Omdat dit plaatsvindt tussen 00:00 en 04:00 uur heeft u hiervan slechts beperkt hinder. Het kan zijn dat de nachtjob niet wordt uitgevoerd. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact met onze helpdesk opnemen.