EPDmeter

Wat vinden zorgprofessionals van het EPD dat zij gebruiken? Een initiatief van de Zorginformatiegroep is de EPDmeter

De mening van de hulpverlener omtrent kwaliteit, compleetheid en ondersteuning wordt gevraagd in vier simpele vragen. De resultaten worden op de site getoond. 

Doe ook mee, klik op het logo:

EPDmeter logo

085 4842 444

Dit is ons telefoonnummer (sinds 14-11-2014).

Jeugd GGZ naar gemeenten

Initiele vulling, conversie van de jeugd-DBC's en BGGZ-trajecten, de nieuwe standaard voor 2015. We krijgen er veel vragen over. De functionaliteit is beschikbaar met CRSInternet versie 3.30 die sinds einde december beschikbaar is. 

Als klant dient u vooral te weten dat het bestand voor de initiele vulling uit CRSInternet komt en dat het afsluiten van jeugd-DBC's en BGGZ-trajecten ook met de nieuwe versie geautomatiseerd kan worden gedaan.

Lees meer... 

Hoe zit dat met DIS?

We krijgen veel vragen over de DIS-aanleveringen. DIS stuurt zelf ook kwistig mailtjes rond, die weer tot vragen leiden. Hieronder het antwoord:

Eind maart wordt CRS 3.31 uitgeleverd en daarmee kun u alle DBC's en BGGZ-trajecten die reeds gedeclareerd zijn aan DIS aanleveren, rechtstreeks vanuit CRS. Ook oudere DBC's en BGGZ-trajecten kunnen hiermee aangeleverd worden.

Op dit moment kunt u geen DIS-aanlevering met CRSInternet doen. Lees meer...

DIS logo

Onderhoud en updates CRSInternet

CRSinternet versie 2.10 wordt zondagochtend 15 januari geinstalleerd op de servers. Het kan zijn dat u dus zondagochtend tijdelijk niet kan inloggen. Mocht dit een probleem zijn, neemt u dan contact met ons op. In overleg kunnen we een ander tijdstip vaststellen.

(Update 15-01-2012 12:10: Versie 2.10 is geinstalleerd.)

Later in de week volgt nog een hardware-update van de servers waarop CRSInternet draait. Dit gebeurt in twee nachten: van dinsdag 17 op woensdag 18 januari en in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari. Omdat dit plaatsvindt tussen 00:00 en 04:00 uur heeft u hiervan slechts beperkt hinder. Het kan zijn dat de nachtjob niet wordt uitgevoerd. Indien dit tot problemen leidt, kunt u contact met onze helpdesk opnemen.