CRSInternet v3.21

Deze maand komt versie 3.21 van CRSInternet uit. Belangrijkste uitbreidingen liggen op het administratieve vlak: het invoeren van contracten voor DBC's en BasisGGZ is uitgebreid en flexibeler gemaakt. U kan productieafspraken en contracten invoeren en hierover rapporteren. Het declareren van prestaties die gestart zijn in 2014 kan met v3.22 die eind juni beschikbaar komt. Dit moeten we nog testen met zorgverzekeraars, volgens ZN (Zorgverzekeraars Nederland) zijn zij vanaf 1 juli in staat declaraties te ontvangen.

ROM & Benchmark

CRSInternet heeft een uitstekend ROM systeem met een groot aantal beschikbare testen die vanuit het dossier van de client worden klaargezet door de Hulpverlener. Ook het aanleveren voor de benchmark van de SBGGZ kan via CRSInternet.  

De resultaten van testen worden automatisch bijgewerkt. Tevens wordt u gewaarschuwd wanneer het tijd is voor een test of het antwoord te lang op zich laat wachten. Lees meer...

checklist

 

eHealth

Met de CRS Client Portal geeft u uw clienten online toegang tot hun dossier en agenda, en tevens de mogelijkheid een dagboek bij te houden en teksten en documenten toe te voegen. De basis voor online behandelen is hiermee snel gelegd. Lees meer...

vrouwlaptop2

CRSInternet van start

"CRSIntranet" is vanaf 2010 ook beschikbaar in een internetversie: "CRSInternet". Zelfstandig werkende psychologen, psychiaters en kleine praktijken kunnen gebruik maken van het volledige systeem over internet. Het enige vereiste is een PC of Mac met een internetverbinding. De kosten bedragen 40 euro exclusief BTW per gebruiker per maand.

Hosting

U krijgt een applicatie op een vaste plek op het internet. De applicatie en de database worden gehost bij een gespecialiseerde hostingpartij waarmee wij een overeenkomst hebben voor beschikbaarheid en snelheid.

Voor meer informatie of een demo-account kunt u ons bellen op 0317 497 632 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.