CRSInternet v3.21

Deze maand komt versie 3.21 van CRSInternet uit. Belangrijkste uitbreidingen liggen op het administratieve vlak: het invoeren van contracten voor DBC's en BasisGGZ is uitgebreid en flexibeler gemaakt. U kan productieafspraken en contracten invoeren en hierover rapporteren. Het declareren van prestaties die gestart zijn in 2014 kan met v3.22 die eind juni beschikbaar komt. Dit moeten we nog testen met zorgverzekeraars, volgens ZN (Zorgverzekeraars Nederland) zijn zij vanaf 1 juli in staat declaraties te ontvangen.

Nieuw: CRSRom

CRSInternet heeft met ingang 2014 de integratie met het ROM-systeem geperfectioneerd met een uitbreiding op het product: CRSRom. Niet meer inloggen in een apart ROM-systeem, alle detailgegevens ook in CRS te raadplegen, meerdere testen in een traject uitzetten en de aanlevering aan benchmark zijn in ene keer goed geregeld.   

De resultaten van testen worden automatisch bijgewerkt en nog mooier: een nieuwe test kan automatisch worden klaargezet als een aantal afspraken of een bepaalde tijd is verstreken. Lees meer...

checklist

 

XP beperkt bruikbaar

Sinds 8 april 2014 is de ondersteuning van WindowsXP door Microsoft gestopt. We hebben de beveiliging van CRSInternet verscherpt. Vanaf april is het gebruik van WindowsXP met Internet Explorer niet mogelijk, de browsers Firefox en Google Chrome zijn (nog) wel te gebruiken. Wij adviseren u echter uw OS te vernieuwen.

 windows xp logo

CRSInternet van start

"CRSIntranet" is vanaf 2010 ook beschikbaar in een internetversie: "CRSInternet". Zelfstandig werkende psychologen, psychiaters en kleine praktijken kunnen gebruik maken van het volledige systeem over internet. Het enige vereiste is een PC of Mac met een internetverbinding. De kosten bedragen 40 euro exclusief BTW per gebruiker per maand.

Hosting

U krijgt een applicatie op een vaste plek op het internet. De applicatie en de database worden gehost bij een gespecialiseerde hostingpartij waarmee wij een overeenkomst hebben voor beschikbaarheid en snelheid.

Voor meer informatie of een demo-account kunt u ons bellen op 0317 497 632 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.